Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
Læs bloggen her

Coop klar med helt nyt kundekoncept

Foto: detailfolk.dkFredag den 14 oktober 2016 kl. 10:19 af: Lise Møller Schilder

En ny app fra Coop skal ændre kommunikationen med kunderne radikalt. På sigt skal den også gøre det muligt at købe på klods.

Coop introducerer nu en helt ny app til deres 1,6 millioner medlemmer. Appen giver medlemmerne en lang række nye fordele i alle Coops butikker: Fakta, Superbrugsen, Dagli´Brugsen, Kvickley, Irma samt Coops to onlinebutikker. Det skriver Coop i en pressemeddelese.

En af fordelene er, at kunderne kan betale direkte med deres telefon i butikkerne. De får også en bonus på appen, som de kan betale med året rundt. Derduover får de hver dag tre nye bud på aftensmad, samt en række tips og idéer.

- Dette er begyndelsen på en rejse, der kommer til at forandre kontakten mellem os og vores kunder på en måde, der gør hverdagen lettere for medlemmerne, siger koncerndirektør i Coop, Jan Madsen i pressemeddelelsen.

Fremtiden er på klods

Til Finans har administrerende direktør i Coop, Peter Høgsted, udtalt, at han oven i dette ønsker, at Coop's medlemskort i fremtiden skal give kunderne mulighed for at købe på klods. Det vil han gøre ved at give dem en lille kassekredit uden rentebetaling.

- Vi ved fra forbrugsmønstrene, at en del danskere har svært ved at købe det samme sidst på måneden, som når lønnen lige er gået ind. Derfor er ambitionen eksempelvis at udvide vores medlemsprogram med en såkaldt madkredit, så forbrugerne kan få en rente- og afdragsfri kredit til betaling af indkøb her, siger Peter Høgsted til Finans.

App skal erstatte papir

Coop understreger derudover, at appen vil erstatte den trykte tilbudsavis på sigt. Den skal gøre det muligt at give langt mere individuelle tilbud til kunderne. En mulighed der ikke findes via tilbudsaviserne.

De medlemmer, der kun ønsker at benytte deres plastic medlemskort som hidtil, vil dog fortsat kunne det.

LÆS OGSÅ: Coop dropper MobilePay: Satser på denne løsningFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD