Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

”Grøn” markedsføring er blevet et brandvarmt emne

- Lone Rasmussen, Dansk Erhverv
Læs bloggen her

Dansk Supermarked satser på nyt forretningsområde

Om Husets Elektronikforsikring

Husetsforsikring.dk lanceres 7. december.

Husets Elektronikforsikring dækker hele hustandens elektronik og hvidevarer – uanset købssted, bare du har kvitteringen.

Der er ingen selvrisiko og ingen afskrivninger.

Husets Elektronikforsikring dækker ved pludselig skade, hvis du f.eks. spilder cola i din computer eller taber din iPhone på gulvet. Derudover dækker forsikringen også ved slitage.

Husets Elektronikforsikring kan købes uafhængigt af andre forsikringer, og påvirker derfor ikke de øvrige forsikringsaftaler.

Onsdag den 7 december 2016 kl. 09:50 af: Kristian Holgersen

Den store dagligvarekoncern går nu ind på forsikringsmarkedet. Målet er at sætte en helt ny dagsorden i branchen.

I dag begynder et helt nyt kapitel for Dansk Supermarked Group, som går ind på markedet for elektronikforsikringer. Det skriver dagligvarekoncernen i en pressemeddelelse.

Satsningen kommer til at gå under navnet Husets Elektronikforsikring og er resultatet af et tæt samarbejde med udbyderne Danrisk og Gjensidige. Målet er at sætte en helt ny dagsorden i forsikringsbranchen, fortæller Kenneth Nielsen, der er koncerndirektør for Digital og E-commerce i Dansk Supermarked Group.

- Vi ønsker at give danskerne en ny type elektronikforsikring, hvor de for færre penge er bedre dækket. Vi tror på, at kunderne er bedst tjent med en enkel elektronikforsikring, der er til at forstå og uden ubehagelige overraskelser. Kunderne får, hvad de har brug for og ikke for meget, siger han.

Vil dække alle produkter

Hos Husets Elektronikforsikring koster en forsikring 99 kroner om måneden. For det beløb vil alle elektroniske produkter i husstanden være forsikrede - også selvom de ikke er købt i en butik under Dansk Supermarked.

Derover slipper kunderne for selv at skulle have penge op af lommen, hvis uheldet er ude, da der hverken afskrives i erstatningerne eller fratrækkes selvrisiko.

- Når den gennemsnitlige danske husstand har omkring 20 elektronikprodukter og hvidevarer, sker det af og til, at noget går i stykker. Derfor er det vigtigt for os at tilbyde en forsikring til en pris, hvor alle kan være med, og hvor kunderne ikke behøver at frygte for, hvornår elektronikken går i stykker næste gang, siger Kenneth Nielsen.

LÆS OGSÅ: Dansk Supermarked slår alle konkurrenter suveræntFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD