Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Kendt designer beskylder Dansk Supermarked for plagiat

Billedet er fra Ilse Jakobsens Instagramprofil.
Thursday den 3 November 2016 kl. 09:18 - Kilde: Finans

Der foregår for tiden flere retssager mod supermarkeder for plagiat. Denne gang står en kendt dansk designer bag anklagerne.

I næste uge skulle der gerne falde en afgørelse i sagen mellem Dansk Supermarked og designvirksomheden Ilse Jacobsen. Det skriver Finans.

Ilse Jakobsen er kendt for sine designergummistøvler, og det er da også disse gummistøvler, der er sagens kerne. Virksomheden mener, at Dansk Supermarked via Bilka har solgt kopier af deres gummistøvler, og derfor anlagde Ilse Jakobsen tidligere på året to sager mod Dansk Supermarked ved Sø- og Handelsretten.

- Jeg har en klar forventning om, at vi vinder begge sager. Der er tale om, at Bilka i to tilfælde har solgt gummistøvler, som er nærmest identiske med vores, siger administrerende direktør i Ilse Jakobsen, Jesper Bo Jacobsen, til Finans.

Kopi-tendes vinder frem

Der foregår lige nu en række sager mod både Coop og Dansk Supermarked. Coop blev tidligere i år trukket i retten af designfirmaet By Lassen for at sælge kopier af virksomhedens potteplanteskjuler. Derudover er Dansk Supermarked blevet sagsøgt af den danske keramiker Anne Black for at sælge kopier af hendes varer.

Ilse Jakobsen lagde også i 2005 sag an mod Dansk Supermarked for at sælge kopier af gummistøvlerne gennem Netto. Det endte dengang med et forlig. I denne sag har parterne dog ikke kunne blive enige, og begge afventer derfor rettens dom i næste uge.

- Vi ser frem til domsafsigelsen, da vi naturligvis forventer at få medhold, siger kommunikationskonsulent i Dansk Supermarked, Kasper Reggelsen, til Finans.

LÆS OGSÅ: Coop trækkes i retten for plagiat

Læs hele artiklen på Finans


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD