Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Dansk Supermarked skraber bunden i ny loyalitetsmåling

Foto: detailfolk.dkWednesday den 30 November 2016 kl. 09:53

En ny måling viser, at kundernes loyalitet overfor kæderne i Dansk Supermarked ligger på et lille sted. Vinderen har et helt andet koncept.

Kæderne i Dansk Supermarked, Netto, Bilka og Føtex, har de mindst loyale kunder. Det viser en tilfredshedsmåling, som konsulenthuset Loyalty Group A/S har foretaget for Finans.

Netto er den kæde, som indtager sidstepladsen, Coops Fakta er godt nok næst sidst, men herefter følger Bilka og Føtex. Dansk Supermarked indtager således tre ud af de fire sidstepladser i undersøgelsen, som i alt gælder 10 landsdækkende dagligvarekæder. 

- En sådan måling viser ikke nødvendigvis, at Dansk Supermarkeds kæder gør det dårligt. Det er sandsynligvis mere et udtryk for, at de øvrige aktører har flyttet sig. Flere kæder har forbedret sig, og det belønner kunderne siger detailhandelseksperten Flemming Birch til Finans.

Image er ikke indtjening

Undersøgelsen er ikke udtryk for, hvor mange der handler i kæderne, men derfor kan den godt give et indtryk af, hvilket image kæderne har formået at skabe.

- Dansk Supermarked er dygtige købmænd og stærke i branchen til at sikre indtjening. Det er jo også vigtigt, men alligevel må en måling som denne af kundetilfredsheden gøre indtryk, siger researchchef i Loyalty Group, Lars Jepsen.

Undersøgelsen er udført via en webmåling blandt 3.300 danske forbrugere, der er blevet spurgt ind til deres loyalitet og tilfredshed. 

Rema 1000 ligger nummer et i målingen, som kan ses nedenfor. 

  1. Rema 1000
  2. Kvickley
  3. Super Brugsen
  4. Lidl
  5. Aldi
  6. Meny
  7. Føtex
  8. Bilka
  9. Fakta
  10. Netto

LÆS OGSÅ: Dansk Supermarked i kamp mod små butikkerFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD