Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Fredag bød på en bundrekord for Power: Vi kan ikke være gladere

Foto: PressefotoMonday den 30 November 2020 kl. 06:00 af: Redaktionen

Selvom der fredag morgen nærmest var tomt foran butikkerne, så kan topchefen for Power se tilbage på en god Black Friday-kampagne.

Da butikkerne i elektronikkæden Power åbnede i fredags, var det næsten som en helt normal dag. Medarbejderne skulle ikke håndtere et sammenrend af mennesker og hvad Black Friday ellers plejer at byde på af udfordringer.

Omsætningen på selve Black Friday endte da også med at blive den laveste nogensinde, lyder det fra Power i en pressemeddelelse.

Til gengæld kan den administrerende direktør - Jesper Boysen - glæde sig over den absolut største handelsuge nogensinde i kæden. I forhold til sidste år er der tale om en vækst på mere end 200 procent.

Det er resultatet af en bevidst strategi. På grund af coronakrisen har Power, ligesom resten af detailhandlen, været nødsaget til at skrue ned for den sædvanlige Black Friday-kampagne for at undgå store forsamlinger.

- Det er lykkes for os at få danskerne ned i vores butikker og handle online gennem hele ugen, siger Jesper Boysen og fortsætter:

- Sikkerhed er i år vores førsteprioritet, så vi har spredt de ekstraordinære gode Black Friday-tilbud ud over ugens dage. Det har danskerne taget godt imod. Vi har aldrig omsat for så lidt på en Black Friday – men vi får den største handelsuge nogensinde, og kunderne har været i stand til at handle trygt i alle vores butikker. Det har været en fantastisk uge, og vi kan ikke være gladere.

LÆS OGSÅ: Power droppet af kriseramt ikon: Topchefen fatter det ikkeFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD