Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Grøn elektronikkæde om ekspansion: - Vi kan knap nok følge med

Friday den 20 November 2020 kl. 06:00 af: Kristian Holgersen

Interessen for reparationer og salg af brugt elektronik er stor lige nu, lyder det fra kæden Greenmind. Flere butikker er på vej.

På 11 år har elektronikkæden Greenmind åbnet seks butikker, og på mandag åbner den syvende i Rødovre Centrum.

Ifølge medejer Brian Funch rammer konceptet hos Greenmind, som opkøber, reparerer og videresælger brugt elektronik,  lige ned i tidsånden. Han forudser endnu flere butiksåbninger til næste år.

- I foråret åbnede vi i Rosengårdcenteret i Odense, og vi kan stadig knap nok følge med. Over hele landet er folk afsindigt interesserede i at genbruge deres elektronik til gavn for både pengepungen og miljøet. Det er vi stolte af at kunne støtte op om, siger Brian Funch.

Desværre bliver der ikke meget fest, når butikken i Rødovre Centrum åbner. Det skyldes naturligvis pandemien. Men til gengæld ser Brian Funch store perspektiver i at komme til Vestegnen.

- For nogle er miljøbevidstheden det vigtigste, når de handler elektronik; for andre skal smartphones bare været noget, hvor besparelsen er det vigtigste, siger han og fortsætter:

- Uanset hvad behovet er, så er der et kæmpe marked for second-hand mobiltelefoner og tablets, hvor vores kunder på Vestegnen kan få et secondhand elektronikprodukt i hånden med god samvittighed og tre års garanti.

Greenmind ApS lægger ikke omsætningen frem i årsregnskaberne, men ifølge en pressemeddelelse fra foråret ligger toplinjen på omkring 50 millioner kroner. På bundlinjen stod der et overskud på godt 414.000 for 2019/20.

LÆS OGSÅ: Hårdt prøvet elektronikkæde presser egenkapitalen op i plusFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD