Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Flere butikker går med i elektronikkæde

Monday den 22 July 2019 kl. 11:42 af: Kristian Holgersen

Over sommeren runder frivillig elektronikkæde 170 butikker.

Tre elektronikbutikker i Næstved, Ringkøbing og Faaborg har brugt ugerne op til sommerferien på at pille gamle skilte ned og sætte nye op.

Butikkerne forlader nemlig Expert-kæden og bliver en del af den frivillige kæde El-Salg, som dermed kan se frem til at runde 170 butikker.

Ifølge den administrerende direktør i El-Salg, Tomas Holm Hedehus, så kan mange forretningsdrivende se potentiale i at være med i en frivillig kæde.

- Butiksejerne tiltrækkes af muligheden for at være frie købmænd, der kan tilpasse deres butikker og indretning til deres lokale kunder og områder, siger han i en pressemeddelelse.

- De ønsker også stor indflydelse på markedsføringen lokalt, så vi arbejder med og ikke imod. Samtidig får de adgang til den konkurrencekraft som en stor kæde giver dem i form af stærke sortimenter og udvidede garantiordninger på for eksempel hvidevarer, siger han.

Lokal tilknytning er en styrke

Sammen med nethandlen er store varehuskæder som Elgiganten og Power med til at skærpe kampen om kunderne.

Men her kan butikkerne i en frivillig kæde have en trumf i ærmet, mener Tomas Holm Hedehus.

- Konkurrencen er benhård på elektronikmarkedet, så hvis man skal bevare det lokale handelsliv i byerne, så er der behov for, at man skaber sig en stærk, lokal profil, hvor kunderne ved, hvem man er, og hvad man står for, siger han og fortsætter:

- Det kræver en vis form for fleksibilitet i konceptet, hvor man ikke bliver låst i alt for stramme rammer fra et hovedkontor, som er langt fra kunderne. Der er også mulighed for at udvide butikken med nye varegrupper, som de måske ikke har i dag. Det er den oplevelse mange af vores nye butikker kommer ind i kæden med.

El-Salg forhandler hovedsageligt hvidevarer, husholdningsartikler, belysning og forbrugerelektronik. Kæden er en del af indkøbsfællesskabet Euronics International, der inkluderer 11.000 butikker i 31 lande.

LÆS OGSÅ: Elektronikkæde vil åbne 7 nye butikker Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD