Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Power-varehus sælger for millioner på åbningsdagen

Salgstal for åbningsdagen

Ifølge Power blev der solgt mere end:

  • 550 hårde hvidevarer
  • 300 TV
  • 500 lydprodukter
  • 2.000 støvsugere og andre småelektriske husholdningsapparater
  • 500 computere og tablets
  • 700 mobiltelefoner og fitnessprodukter
Tuesday den 14 May 2019 kl. 06:32 af: Kristian Holgersen

Over 9.000 gæster var forbi åbningen af et nyt Power-varehus i fredags. De handlede for et tocifret millionbeløb.

På åbningsdagen lykkedes det Power-varehuset i Køge at omsætte for over 11 millioner kroner. Det skriver elektronikkæden i en pressemeddelelse.

Allerede fra morgenstunden kunne 1.100 ventende kunder se den røde snor blive klippet over, og da dagen var omme, lå besøgstallet omkring 9.000.

- Det er svært at få armene ned. Vores butik har fået en helt fantastisk start, som har overgået alle vores forventninger, siger Jesper Boysen. Han er direktør hos Power.

- Vi håbede på, at 4.000 ville lægge vejen forbi vores åbningsfest – det tal nåede vi allerede klokken 12, fortsætter han.

I alt 110 medarbejdere, hvoraf flere var blevet indkaldt som ekstra forstærkning, var kaldt ind til åbningen. De sørgede for, at kunderne kunne tage hjem med blandt andet 700 hårde hvidevarer og 500 computere.

Genstarter ekspansion

I 2018 åbnede Power blot et enkelt nyt varehus - det ligger i Holbæk. Det var banken, som for en bemærkning satte foden på bremsen i forhold til ekspansionen. 

Men efter et godt årsregnskab er det igen tid til at trykke lidt på speederen. I 2019 er det planen at slå dørene op for 3-4 nye varehuse, har Power meldt ud tidligere på året.

- Vi er blevet dygtigere til at få kunderne ned i vores fysiske butikker. Her voksede omsætningen i 2018 med mere end 10 procent, siger Jesper Boysen og fortsætter:

- Så der er stadigvæk et stort marked for at skabe sund konkurrence og sikre danskerne billigere elektronik og hvidevarer i fysiske butikker. Derfor planlægger vi også de kommende fem år at åbne 10-12 nye butikker.

LÆS OGSÅ: Power lander rekordregnskab: Varsler ny offensivFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD