Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Elektronikgigant henter nordmænd og svenskere til København

Wednesday den 25 January 2017 kl. 11:16 af: Kristian Holgersen

Med etableringen af et skandinavisk kundecenter i København vil elektronikgigant styrke sin service uden at øge omkostningerne.

Elkjøb Nordic - som står bag Elgiganten - har valgt København til at huse et nyt kundecenter for hele det skandinaviske marked. Det skriver den norske koncern i en pressemeddelelse.

Kundecenteret kommer til at huse 300 medarbejdere, hvoraf 200 vil være helt nye arbejdspladser i København. Men de vil ikke alle sammen gå til danskere. For at undgå sprogproblemer, når kunderne skal have hjælp, vil Elkjøb Nordic også ansætte medarbejdere fra vores skandinaviske nabolande.

- På det nye store kundecenter her i København vil både danske, norske og svenske medarbejdere besvare henvendelser fra kunderne i alle de skandinaviske lande, siger Peder Stedal, som er Elgigantens danske direktør.

Skal forbedre servicen 

Sammenlægningen af de tre skandinaviske kontorer skal efter planen give synergieffekter, der betyder, at kundeservicen bliver endnu mere tilgængelig for kunderne - uden at øge omkostningerne.

- Det nye fælles kundecenter i København betyder, at vi kan tilbyde kunderne mere end før – og stadig holde vores omkostninger i ro, siger Peder Stedal og fortsætter:

- Vores branche oplever benhård konkurrence og et prispres uden lige. Kun de aktører, der formår at drive forretningen effektivt og holde omkostningerne nede, overlever. Så enkelt, og så brutalt, er det faktisk. Det er et benhårdt marked, og det kommer selvfølgelig kunderne til gode i form af utrolig lave priser på elektronik.

Kundecenteret kommer til at ligge i Ørestaden.

 LÆS OGSÅ: Elgiganten fremlægger overbevisende regnskabFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD