Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Power droppet af kriseramt ikon: Topchefen fatter det ikke

Foto: PressefotoPower droppet af kriseramt ikon: Topchefen fatter det ikke
Høretelefoner og andre produkter fra B&O forsvinder nu fra hylderne i Power-varehusene. Foto: B&O.
Wednesday den 12 August 2020 kl. 11:37 - Kilde: Finans

Kriseramte B&O vil ikke længere have produkter på hylderne i elektronikkæden Power, hvor topchefen virker paf.

Bang & Olufsen har valgt at stoppe samarbejdet med elektronikkæden Power, som efterhånden er nået op på at have 17 varehuse. Det skriver Finans.

Topchefen for Power - Jesper Boysen - forstår ikke beslutningen. Ifølge ham er salget af produkter fra B&O gået frem med 40 procent i år.

- Jeg fatter det ikke. Det er ubegribeligt, at man ikke tænker mere kommercielt. Det er en hæderkronet dansk virksomhed, som sætter sig ned med en spand over hovedet, siger Jesper Boysen til Finans.

Tidligere på sommeren kom det desuden frem, at Bang & Olufsen havde mistet muligheden for at sælge produkter gennem de amerikanske Apple-butikker. I den forbindelse udtalte topchef Kristian Teär til Berlingske, at man fokuserede på at indgå aftaler med andre store spillere.

Kæmpe underskud

I det forskudte årsregnskab for 2019/20 tabte Bang & Olufsen 29 procent af omsætningen, som endte på lige over to milliarder kroner, mens underskuddet efter et frit fald lander ender på 576 millioner efter skat.

Alligevel forventer Kristian Teär, at det indeværende regnskabsår bliver et skridt på vejen mod en mere indbringende forretning.

- Den 1. juli gennemførte vi en kapitaludvidelse, som vil gøre os i stand til at komme gennem COVID-19-krisen og fortsætte med at eksekvere på den strategi, vi præsenterede i april, har han udtalt i en kommentar til årsregnskabet.

- Med vores nye strategi er vores mål at løse nogle af de fundamentale problemer i vores kerneforretning og sikre, at vi igen bliver lønsomme. Men vi anerkender, at det vil blive et udfordrende år, da vi fortsætter med at eksekvere på vores nye strategi midt i den usikkerhed, der er forbundet med COVID-19, fortsatte han.

LÆS OGSÅ: Amerikansk gigant fjerner B&O fra butikkerne

Læs hele artiklen på Finans


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD