Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Tidligere prinsesse har første arbejdsdag hos B&O

Foto: detailfolk.dkMonday den 18 May 2020 kl. 11:07 af: Kristian Holgersen

Dagens nye medarbejder hos Bang & Olufsen er kendt af langt de fleste danskere. Hun har fået en nyopslået deltidsstilling.

Grevinde Alexandra har fået et job i Bang & Olufsen. Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse ifølge en række danske medier.

Fra i dag skal hun arbejde med at udvikle kundeprogrammer på tværs af marketing fra Bang & Olufsens hovedsæde i Lyngby. Der er tale om en nyopslået stilling på deltid.

- Jeg ser meget frem til arbejdet med at styrke kendskabet til Bang & Olufsens brand og produkter på virksomhedens kernemarkeder. B&O er et dansk ikon, og jeg glæder mig til at blive en del af virksomheden og til samarbejdet med mine nye kolleger, siger Grevinde Alexandra til Se & Hør.

Da grevinde Alexandra i 1995 blev dansk prinsesse, havde hun allerede haft en længere erhvervskarriere. I slutfirserne var hun børsmægler i Citibank og siden blev hun vicedirektør for selskabet GT Management i Hong Kong.

Vil skaffe ekstra millioner

Efter flere års økonomiske vanskeligheder har coronakrisen ramt Bang & Olufsen hårdt.

I sidste uge meddelte den ikoniske virksomhed, at man ville forsøge at skaffe 400 millioner kroner i kapital ved hjælp af en garanteret aktieemission.

- Bang & Olufsen er i en alvorlig situation, hvor vi er nødt til at skaffe ny kapital for at komme igennem den globale Covid-19-krise, sagde bestyrelsesformand Ole Andersen i en selskabsmeddelelse. 

- Som andre forbrugerbrands er vi påvirket af de nedlukninger, der er indført i de fleste lande verden over, og det står klart, at krisens varighed og omfang vil fortsætte med at påvirke salget på flere markeder, fortsætter han.

LÆS OGSÅ: Corona sender B&O ud i gigantisk økonomisk uvejrFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD