Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Kunstig intelligens i online handel: Bliv klogere på teknologiens muligheder"

- Thomas Bogh, Bonzer
Læs bloggen her

Så mange millioner har B&O tabt på tre måneder

Foto: detailfolk.dkTirsdag den 14 januar 2020 kl. 11:40 af: Kristian Holgersen

Topchefen for Bang & Olufsen kan nu gøre status over et skuffende kvartal, som blandt andet har været plaget af færre nye produkter.

Endnu en gang må Bang & Olufsen stå model til en økonomisk mavepuster.

I december var den ikoniske virksomhed fra Struer ude at annoncere den fjerde nedjustering på kort tid - og nu gælder det så nøgletallene for regnskabsårets andet kvartal, hvor det skorter på lyspunkter.

Efter skat har Bang & Olufsen på tre måneder tabt 60 millioner kroner - en tilbagegang fra et plus på 68 millioner i det tilsvarende kvartal sidste år.

- Resultatet var påvirket af den igangværende omstilling til en mere efterspørgselsdrevet salgsmodel, og det relativt lave antal produktlanceringer, vi har haft i de foregående kvartaler, siger Kristian Teär i en pressemeddelelse. Han er topchef i B&O.

Allerede i forbindelse med nedjusteringen i december kom det frem, at omsætningen i årets andet kvartal faldt med 31 procent til 627 millioner kroner.

- På trods af faldet i omsætningen leverede vi positive frie pengestrømme takket være vores indsats for at reducere arbejdskapitalen, siger Kristian Teär.

Tættere på kunderne

Bang & Olufsen har igangsat flere initiativer for at styrke salget, fremgår det af pressemeddelelsen.

Der er blandt andet tale om nye salgsprogrammer, et forbedret salgs- og distributionsnetværk og et større fokus på produkterne inden for marketing.

- Det er helt tydelugt, at vi er nødt til at lave ændringer i vores salgs- og marketingsetup og rykke tættere på vores kunder og partnere, siger Kristian Teär.

- Kombination med flere produktlanceringer i de kommende kvartlaer vil ændringerne bidrage til at forbedre vores resultat i anden halvdel af regnskabsåret, fortsætter han.

I april bliver der fremlagt en tre-årig strategiplan.

LÆS OGSÅ: Power-topchef giver kriseramte B&O klar beskedFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD