Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Offensive Power: Brug de indefrosne feriepenge hos os

Foto: PressefotoFAKTA

- Efter en politisk aftale bliver en del af de såkaldte indefrosne feriepenge udbetalt.

- I forbindelse med en ny ferielov har alle lønmodtagere fået indefrosset fem ugers feriepenge, som egentlig først skulle udbetales ved pensionsalderen.

- Den samlede pulje løber op i omkring 100 milliarder kroner.

- Danskerne kan se frem til at få udbetalt tre ugers feriepenge til efteråret - det svarer til 60 milliarder kroner.

Kilder: HK / Finansministeriet

Tuesday den 16 June 2020 kl. 09:41 af: Kristian Holgersen

Mange danskere får en ekstra portion feriepenge udbetalt til efteråret - og allerede nu forsøger Power at sikre deres bid af kagen.

Det er næppe gået mange danskeres næse forbi, at regeringen frigiver en del af de indefrosne feriepenge for at hjælpe forbruget tilbage på rette spor efter coronakrisen.

For en gennemsnitlig lønmodtager betyder det typisk en ekstra indtægt på den gode side af 20.000 kroner. Den samlede pulje løber op i omkring 60 milliarder kroner.

Efter planen lander pengene først på danskernes konti til efteråret. Men allerede nu er elektronikkæden Power ude med snøren - de vil have danskerne til at købe på kredit.

- Hvis corona for alvor har lært os noget i Power, så er det at handle hurtigt, skriver Jesper Boysen i et opslag på LinkedIn.

Han fremhæver flere af kædens corona-initiativer, såsom alternative indgange til butikkerne, afskærmninger og konceptet Power to go, hvor kunderne kan købe direkte fra bilen.

- I dag er regeringen så kommet med et nyt udspil omkring udbetaling af feriepenge til efteråret, og i Power er vi allerede klar med en løsning i form af ”Køb nu – betal med dine feriepenge,” fortsætter han.

Optimisme i detailhandlen

Gennem de seneste uger er der løbet positive meldinger ind fra detailhandlen. Forbrugerne får efterhånden mere af købelysten tilbage - læs eksempelvis denne status fra ejeren af to butikker i Farum.

Den udvikling kommer frigivelsen af de indefrosne feriepenge til at underbygge, vurderer en tidligere overvismand.

- Folk får et større rådighedsbeløb, og så ved vi erfaringsmæssigt, at de vil bruge nogle af de ekstra penge på forbrug, siger Michael Svarer til DR. Han er økonomiprofessor ved Aarhus Universitet.

- Det vil skabe noget efterspørgsel i danske butikker, og det vil sprede sig som ringe i vandet og give større aktivitet i samfundet, flere arbejdspladser og reducere ledigheden, siger han.

LÆS OGSÅ: Efter massive tab er Power snublende tæt på sorte talFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD