Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Anklager Power for at lokke kunder med tilbuds-fup

Foto: detailfolk.dkWednesday den 27 November 2019 kl. 09:50 af: Kristian Holgersen

Ifølge et DR-program gør elektronikkæden Power systematisk brug af tilbud på varer, som ikke findes i butikkerne. Salgschef afviser.

I et afsnit af DR-programmet Kontant, som rammer skærmen onsdag aften, bliver elektronikkæden Power beskyldt for at gøre systematisk brug af falske tilbud.

En kunde fortæller i programmet, at han købte en vaskemaskine på tilbud gennem konceptet Click & Collect. Men da han mødte op for at hente maskinen i det lokale Power-varehus, var den alligevel ikke klar.

I flere stikprøver må journalister fra Kontant også gå forgæves, når de forsøger at afhente tilbudsvarer, som er bestilt på nettet med Click & Collect.

Det er ikke tilfældigt, lyder påstanden fra to tidligere Power-medarbejdere i anonyme udtalelser til programmet. Kunder bliver systematisk lokket ned i varehusene på et falsk grundlag, og efterfølgende bliver de præsenteret for et dyrere produkt med højere avance.

Men hos Power afviser salgschefen, Simon Frölich, fuldstændigt anklagerne. Der må være tale om enkeltstående tilfælde, mener han.

- I Power har vi de varer, vi annoncerer. Det er klokkeklart, siger Simon Frölich til Kontant.

LÆS OGSÅ: Power åbner i indre KøbenhavnFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD