Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Power åbner i indre København

Monday den 2 September 2019 kl. 06:00 af: Kristian Holgersen

Der bliver igen trykket flittigt på ekspansions-knappen hos Power. For første gang åbner elektronikkæden et varehus i indre København.

Efter lidt stilstand i 2018, så har Power igen lukket op for en lind strøm af nye varehuse.

Det næste i rækken kommer til at ligge i det indre København - lige ved Vesterport og Imperial Biograf - skriver elektronikkæden i en pressemeddelelse.

- Vi har de seneste år været på udkig efter den ideelle placering i Indre København, så da vi fik muligheden for lokalerne på Vesterport 4, tøvede vi ikke med at underskrive en lejekontrakt. Det er en unik placering midt i byen, som er nem at komme til for alle, siger direktør Jesper Boysen.

- Der er mangler muligheder for at købe elektronik- og hvidevarer i Indre København, og med vores nye butik kommer vi til at præsentere et bredt udvalg af produkter, slår han fast.

Varehuset kommer til at have et areal på 1000 m2.

Flere nåle i landkortet

Efter en længerevarende offensiv blev det kun til et enkelt nyt varehus i 2018, fordi banken DNB satte restriktioner for antallet af åbninger på det danske marked.

Men da Power i april måned for første gang kunne præsentere et årsregnskab med driftsoverskud, brugte Jesper Boysen anledningen til igen at smide ekspansion op på en større klinge.

Siden maj måned har elektronikkæden således åbnet varehus i Køge og Aalborg, mens der også er et på vej i Esbjerg.

- Vi er blevet dygtigere til at få kunderne ned i vores fysiske butikker. Her voksede omsætningen i 2018 med mere end 10 procent, har Jesper Boysen tidligere udtalt i forbindelse med årsregnskabet.

- Så der er stadigvæk et stort marked for at skabe sund konkurrence og sikre danskerne billigere elektronik og hvidevarer i fysiske butikker. Derfor planlægger vi også de kommende fem år at åbne 10-12 nye butikker, fortsatte han.

Powers samlede omsætning rundede to milliarder kroner i 2018, mens bundlinjen stadig er rød med et tab på 7,6 millioner kroner. Det er dog væsentligt mindre end de 138,3 millioner fra året før.

LÆS OGSÅ: Flere butikker går med i elektronikkædeFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD