Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Elgiganten tager en butik med til kæmpe gaming-event

Thursday den 12 September 2019 kl. 06:00 af: Kristian Holgersen

Den markante satsning på computerspil fortsætter hos Elgiganten, som er en del af landets største lan-party.

Børn og barnlige sjæle har spillet computer i mange år, men det er som om, at hele kulturen omkring gaming er mere populær end nogensinde.

Den udvikling har de gennemskuet hos Elgiganten, og for tredje år i træk har elektronikkæden indgået et partnerskab med Danmarks største lan-party, NPF, som finder sted senere på efteråret i Fredericia.

Ifølge Casper Mortensen, ansvarlig for gaming events i Elgiganten, bliver det lidt af et udstyrsstykke.

- Vi laver en stor Elgiganten gaming-shop direkte inde i hallen. Derudover har vi også et stort område ved siden af, der kommer til at byde på forskellig underholdning i løbet af weekenden, siger han og fortsætter:

- I Elgiganten tilbyder vi allerede et enormt udvalg af gaming-produkter, men jeg er sikker på, at vi kan blive endnu bedre ved at lytte til input fra de mange engagerede deltagere på NPF.

Til et lan party medbringer deltagerne typisk deres egne computere. De bliver koblet sammen i et netværk, så man kan spille mod hinanden. NPF slår dørene op den 11. - 13. oktober i Fredericia.

Afdelinger for gaming

Satsningen på gaming viser sig også i to af Elgigantens nyeste varehuse, som åbnede sidste år i Roskilde og Skejby. Her er der gjort ekstra plads til en dedikerede afdelinger for spil. hardware og tilbehør.

- Gaming og e-sport er blevet utroligt populært i løbet af de seneste par år, og i Elgiganten skal vi altid være med på de tendenser og produkter, som vores kunder efterspørger, sagde topchef Peder Stedal forbindelse med åbningen af Skejby-varehuset.

- Derfor har vi indrettet en særlig gaming-afdeling, hvor vi har samlet en lang stribe af det mest kendte og populære udstyr, fortsatte han.

Elgiganten blev etableret i Danmark i 1996 og har 38 varehuse plus en netbutik. Elgiganten A/S omsatte i regnskabsåret 2017/18 for i alt 6,2 milliarder kroner.

LÆS OGSÅ: Mens rivalen satser småt: Så stor er den nye ElgigantenFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD