Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Holch Povlsen-investering giver massivt underskud

Foto: Miinto.dkThursday den 8 June 2017 kl. 06:00 af: Kristian Holgersen

Underskuddet vokser eksplosivt til et tocifret millionbeløb hos modeportalen Miinto, der har Anders Holch Povlsen som hovedaktionær.

Underskuddet er nærmest eksploderet hos modeportalen Miinto, der samler en række mindre netbutikker på ét sted. Det fremgår af selskabets årsregnskab for 2016.

Sidste år kunne Miinto Holding A/S notere sig et minus på 2,2 mio. kroner. Alligevel var den administrerende direktør, Konrad A. Kierklo, dengang tilfreds med regnskabet, fordi vækst i salget gav et solidt fundament at bygge forretningen videre på.

LÆS OGSÅ: Miinto er ’meget tilfreds’ trods nyt underskud

Ikke desto mindre lyder underskuddet nu - 12 måneder efter - på 57,5 mio. kroner. I ledelsen anser man resultatet for utilfredsstillende og forventer fremgang til næste år.

- Årets resultat er især påvirket af, at goodwill ved investering i datterselskaber er nedskrevet til nul, samt at al tidligere aktiveret udvikling er nedskrevet, lyder det i regnskabets ledelsesberetning.

Omsætningen bliver ikke lagt frem, men bruttofortjenesten er også faldet en anelse fra 17,3 mio. kroner til 16,5 mio. kroner fra 2016 til 2017.

Har høje ambitioner

I slutningen af sidste år kom det frem, at den danske modemilliardær Anders Holch Povlsen havde opkøbt hovedparten af Miinto for et tre-cifret millionbeløb.

- Vi fejrer det, og vi er glade. Det er en god dag, men vi ved alle sammen, at vi er i gang med et maraton, og vi er måske kun halvvejs, sagde Konrad A. Kierklo til Berlingske Business dengang.

Målet er at blive den største spiller på det europæiske marked.

- Vi skal ikke bare være være en webshop, der sælger fashion. Vi skal være dem, der forbinder allerflest butikker med flest brands og flest slutkunder i hele Europa, sagde Konrad A. Kierklo til Lokalavisen Amager tidligere på året.

Senest har Miinto oprustet på marketingfronten og ansat to nye profiler fra Telmore og Saxo.com, som Detailfolk kunne berette om i maj.

Miinto blev stiftet i 2009 og opererer i Danmark, Sverige, Norge og Holland.

LÆS OGSÅ: Miinto opruster med stærke detailprofilerFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD