Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Dansk Supermarked åbner Business College

Dansk Supermarked Group har i samarbejde med Viden Djurs oprettet Business College i Grenaa, hvor eleverne bor og går i skole sammen med over 500 andre studerende
Fakta Business College:

Uddannelsen er grundforløbet på EUD Business, der kvalificerer eleverne til at gå i lære inden for butik, og undervisningen vil målrettet klæde eleverne på til en karriere i erhvervslivet – specielt med fokus på detailhandel og med udgangspunkt i materialer og cases fra Dansk Supermarked Group og virksomhedens butikker og varehuse.

Desuden bliver undervisningen krydret med kompetente gæsteundervisere fra erhvervslivet, Master Classes, ekskursioner og studierejser til Sverige, Tyskland og England, hvor Dansk Supermarked Group også driver butikker.

Fakta om Campus:

Eleverne kommer til at bo på Campus i Grenaa sammen med 500 andre studerende på andre uddannelser. Campus drives i samarbejde med Viden Djurs.

Campus har gode sportsfaciliteter og andre sociale aktiviteter. Der er altid to lærere til stede på Campus for at sikre trygge rammer – også efter skoletid.

Wednesday den 20 January 2016 kl. 06:10

Landets største detailhandelskoncern garanterer med den nye skole praktikplads til alle elever - og vil stoppe stort frafald.

Der er for tiden for alvor fokus på elever og fremtidige stjerner i den danske detailbranche.

Mandag kunne vi her på detailfolk.dk fortælle, at Superbrugsen og Dagli’brugsen har søsat det mest omfattende talentudviklingsforløb i kædernes historie.

Den 11. januar skød Ikea Danmark årets elevkampagne i gang, som detailfolk.dk fortalte om i artiklen 'Ikea satser mere på egne uddannelser'.

Vil være førende i detailbranchen

Nu meddeler Danmarks største detailhandelsvirksomhed, Dansk Supermarked Group, at koncernen opretter et Business College og garanterer praktikplads for eleverne. Dette skal sikre en bedre uddannelse til de unge, der vælger butiksvejen

Dansk Supermarked Group hæfter sig ved, at elevtallet på erhvervsuddannelserne falder, og nu vil Dansk Supermarked Group sikre, at flere unge vælger en karriere i detailhandlen. Derfor opretter koncernen sit eget Business College for unge, som sigter efter en karriere i branchen.

- Vores mission er at være førende i detailbranchen, så derfor er vi også nødt til at sikre, at vi får de bedste medarbejdere og chefer i fremtiden. Det kan vi gøre ved at tage del i hele deres uddannelsesforløb, siger Christian Flø, Head of Talent Management & Learning i Dansk Supermarked Group, i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: Årets detailelev: Jeg vil hele tiden udfordres

Vil stoppe stort frafald

Sidste år begyndte knap 15.000 unge i Danmark på en merkantil grunduddannelse, men kun 71 procent færdiggjorde den. Ud af de 71 procent havde kun 49 procent fundet en praktikplads.

De første elever begynder til august, og eleverne på det nye Business College er ved uddannelsesstart sikret en praktikplads i Føtex, Bilka eller Netto, samtidig med at de får løn under hele uddannelsen.

Artiklen fortsætter på næste side


Forrige side 1 2 Næste side

Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD