Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Jysk jagter elever - tilbyder studietur til udlandet

Thursday den 14 January 2016 kl. 15:10 af: Lise Møller Schilder

Jysk leder efter 120 elever i år, og virksomheden vil gå langt for at få fat i de bedste hoveder.

Det er sæson for, at detailkæder og elever mødes, hvorefter der forhåbentlig opstår sød musik, så eleverne kan få en elevplads og kæderne kan få glæde af nyt talent.

Derfor melder Jysk sig også ind i kampen. Den store kæde tilbyder nemlig både eleverne en elevplads med tilhørende skoleophold på Jysk Academy og en studietur til en europæisk storby. 

- Vi stiller høje krav til vores elever - de får ansvar fra første dag, og de bliver udfordret både på skolen og i butikken, siger uddannelsesleder i Jysk, Jørgen Olsen, i en pressemeddelelse.

- Til gengæld får eleverne en relevant uddannelse i en international virksomhed, hvor mulighederne er mange, hvor fællesskab vægtes højt, og hvor der er plads til det enkelte individ, uddyber Jørgen Olsen.

Rift om de gode elever

For et par dage siden meldte Ikea ud, at kæden vil satse mere på at uddanne elever igennem sin egen uddannelse.

Det skyldes blandt andet, at Ikea gerne vil have fat i de motiverede unge så hurtigt som muligt. En anden årsag er dog også, at Ikea regner med at udvide i Danmark de næste par år. Det fortalte Ikeas Talent Manager, Charlotte Jensen, til detailfolk.

Læs artiklen her

Indtil videre søger Jysk det samme antal elever, som virksomheden søgte i 2015. Men her vælger man også kun de rigtig motiverede elever. Og dem ser der ud til at være mange af. Jysk har allerede oplevet stor interesse for uddannelsen på Facebook.

Populær uddannelse

Ifølge Jysk har man de seneste år oplevet en støt stigende interesse for elevuddannelsen. Sidste år modtog Jysk 1.700 ansøgninger til de i alt 120 elevpladser. 

- Hos JYSK er eleverne fremtiden, de er talenterne, der skal drive virksomheden, her er det den enkelte, der selv sætter grænserne for, hvad man kan opnå, siger Jørgen Olsen i pressemeddelelsen.

Uddannelsen varer to år, hvor der veksles mellem butikspraktis og skoleophold på det førnævnte Jysk Academy, som ligger på Lars Larsens Himmerland Golf & Spa Resort.

LÆS OGSÅ: 20-årig elev hos Ikea vil være varehuschefFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD