Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Dagrofa henter ny kædedirektør i succesfuldt modebrand

Friday den 9 April 2021 kl. 11:02 af: Kristian Holgersen

Fødevarekoncernen Dagrofa opruster. Tre af købmandskæderne har fået ny direktør - og det samme gælder for det digitale område.

To nye ansigter bliver en del af toppen i Dagrofa.

Esben Keller er netop præsenteret som ny kædedirektør for kæderne Spar, Min Købmand og Let-Køb. Han kommer direkte fra modebrandet Rains, hvor han blandt andet sad med ansvaret for den globale detailstrategi.

Samtidig bliver Clarissa Eva Leon - som har været digital chef i DSB gennem en lille håndfuld år - digital direktør i den store fødevarekoncern.

- Esben kommer med en stor erfaring fra detailbranchen, og hans strategiske tankegang og evne til at få strategier til at fungere i praksis vil sikre, at Spar, Min Købmand og Let-Køb vil fortsætte den stærke udvikling, som kæderne er inde i, siger koncernchef i Dagrofa, Tomas Pietrangeli.

- Clarissas ansættelse accelerer vi vores digitale indsats, og det vil kunne mærkes internt i Dagrofa og også blandt vores kunder, købmænd og samarbejdspartnere, siger Tomas Pietrangeli.

På tærsklen til offensive satsninger

De to nye direktører er tiltænkt en vigtig rolle i udviklingen og implementeringen af en strategiplan for 2022-2024, som skal erstatte den nuværende strategi under overskriften StærkereSammen.

Selv kalder Dagrofa den kommende strategi for endnu mere offensiv. 

- Dagrofa er inde i en meget spændende udvikling med butiksvækst og vundne markedsandele, og den lokale nærhed og forankring, som særligt Spar, Min Købmand og Let-Køb repræsenterer, er mere efterspurgt end længe set, siger Esben Keller.

Hvor Esben Keller allerede har flere års detail-erfaring, så bevæger Clarissa Eva Leon sig ud i mere ukendt terræn.

- Jeg er rigtig glad for muligheden for at træde ind i en helt ny branche, som det seneste år i den grad har haft stor offentlig interesse, siger hun og fortsætter:

- Samtidig ser jeg frem til at bruge mine erfaringer med at sætte fart på en digital udvikling, som i nutidens samfund spiller en vigtig rolle både internt i en organisation og eksternt i forhold til vores kunder, siger Clarissa Eva Leon.

LÆS OGSÅ: Dagrofa vinder markedsandele - men millionerne fosser stadig udFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD