Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
Læs bloggen her

Ny kædeansvarlig i Dagrofa lover fart over feltet

Fredag den 12 februar 2021 kl. 11:49 af: Kristian Holgersen

Dagrofa har fundet en ny frontfigur til de over 100 butikker i kæden Let-Køb, som netop har været igennem en visuel overhaling.

Efter et par måneder som junior kategorichef har Kasper Qvist Rasmussen netop taget et skridt videre fremad i rækkerne hos Dagrofa.

Fremover skal Kasper Qvist Rasmussen være kædeansvarlig for Let-Køb, som har over 100 mindre butikker. Tidligere lå opgaven hos Richo Boss, men han står nu i spidsen for dagligvarekæden Meny.

- Let-Køb er en kæde, som består af rigtig mange ildsjæle, som gør en enorm forskel ude i deres lokal samfund. Jeg kan derfor ikke vente med at komme ud på landevejene og møde alle de passionerede købmænd, som denne kæde består af, skriver Kasper Qvist Rasmussen i et opslag på LinkedIn.

- 2021 bliver et år med fremdrift og fart over feltet, skriver han afslutningsvis.

Kasper Qvist Rasmussen startede i Dagrofa i maj 2019 som assisterende kategorichef. Den titel blev skiftet ud med junior kategorichef i december 2020.

Et mere moderne udtryk

Sidste år blev det besluttet at give Let-Køb et mere tidssvarende udtryk ved af skifte facaderne og designe et helt nyt logo.

- Dagrofa investerer nu flere millioner i Let-Køb-kæden, fordi vi tror på de små købmænd, som gør en stor forskel for lokalsamfundet, sagde Richo Boss i august, hvor han stadig var kædedirektør i Spar, Min Købmand og Let-Køb.

- Det nye layout er med til at binde vores kæde sammen, således at den fremstår som en moderniseret kæde med frie købmænd, der er tættere på kundens hverdag, fortsatte han.

Dagrofa omsætter for cirka 18,6 milliarder kroner om året og beskæftiger omkring 14.500 ansatte. Koncernen består i dag af butikskæderne Meny, Spar, Min Købmand, Let-Køb samt FoodService Danmark og Dagrofa Logistik.

Tidligere har også Spar været igennem en gennemgribende modernisering.

LÆS OGSÅ: Købmandskæde fejrede jubilæum lige inden milepælFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD