Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Coop går med i global kampagne for arbejdsmiljø

Foto: SuperbrugsenFriday den 19 October 2018 kl. 06:00 af: Kristian Holgersen

Som den første danske dagligvarevirksomhed tilslutter Coop sig en international kampagne for forebyggelse af ulykker og nedslidning.

Den internationale kampagne for bedre arbejdsmiljø - Vision Zero - får tilslutning fra Coop.

Store virksomheder som Novo Nordisk og Lego har allerede stemplet ind, men Coop bliver kampagnens første danske dagligvarevirksomhed.

- Vi er allerede langt på rejsen med at skabe et en god sikkerhedskultur og et forebyggende arbejdsmiljøarbejde, siger Thomas Hermann i en pressemeddelelse fra Coop, hvor han er arbejdsmiljøchef.

- Men vi kan blive endnu bedre, og jeg tror på, at en opbakning til en internationale kampagne som Vision Zero kan være med til at skærpe Coops strategiske fokus på et forebyggende arbejdsmiljø i de kommende år, fortsætter han.

Det skal være trygt

Idéen med Vision Zero-kampagnen er at arbejde på en konstant reduktion af ulykker og nedslidning. Sundhed er også i fokus.

- Tankegangen bag Vision Zero er rigtig, og passer godt til Coop, fordi vi har en stærk ansvarlighedsprofil i forvejen, siger administrerende direktør Peter Høgsted i pressemeddelelsen.

- Vi er ca. 40.000 ansatte fordelt på ca. 1.100 adresser. Vores 40.000 kolleger skal kunne forvente, at det er trygt og sikkert at gå på arbejde, fortsætter han.

LÆS OGSÅ: Mareridt går viralt: Sådan byder Coop de unge velkommenFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD