Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Boghandlerkæde har succes med usædvanligt koncept

Direktør Helle Busck Fensvig foran en buste af sin oldefar, Arnold Busck, som i 1986 grundlagde virksomheden af samme navn
Friday den 4 March 2016 kl. 14:40

Det kan virke som et usædvanligt tiltag for en boghandlerkæde, der lever af at sælge bøger, medgiver Arnold Busck-direktøren. Nu udvides tiltaget.

Et forsøg har vist sig at være en succes for Arnold Busck, hvorfor tiltaget nu udvides.

Således kan boghandlerkædens kunder fra og med den 7. marts bytte deres gamle, læste bøger hos Arnold Busck. Tidligere har dette kun været muligt i udvalgte Arnold Busck-butikker, men nu udvides ordningen til alle 30 butikker i Arnold Busck-kæden.

Det oplyser Arnold Busck i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: Sådan vendte Arnold Busck en synkende skude

I forbindelse med ’Danmark læser-dagen’ den 23. april 2015 indsamlede Arnold Busck bøger fra kunder, der ikke havde plads til deres gamle bøger. De blev sorteret og efterfølgende sat på byttebog-reoler i syv udvalgte Arnold Busck-butikker.

Tiltaget har været så populært, at Arnold Busck nu vælger at udvide ordningen til alle Arnold Busck-butikker, meddeler boghandlerkæden.

Tilgodeser loyale kunder

- De fleste læsere har bøger stående hjemme på reolen, på loftet eller i kælderen, der blot samler støv – og det er synd. Med tiltaget håber vi at aktivere de mange gode bøger og få vores kunder til at dele deres læseoplevelser med andre, siger administrerende direktør Helle Busck Fensvig.

- Det kan virke som et usædvanligt tiltag for en detailhandler, der ellers gerne vil have kunderne til at købe mest muligt, men vi tror selvfølgelig på, at vi kan skabe et yderligere incitament for vores loyale kunder til at besøge vores butikker. Der skal nok ryge nogle ekstra bøger i indkøbskurven ind i mellem, hvis der ikke lige er en byt-en-bog, der falder i smag, forklarer Helle Busck Fensvig.

Arnold Busck A/S er Danmarks største og ældste kapitalkæde af boghandlere. Arnold Busck åbnede sin første boghandel i 1896 på Købmagergade i København.

LÆS OGSÅ: Arnold Busck øger top- og bundlinjenFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD