Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Dansk boghandler vokser vildt på hårdt marked

Foto: Instagram #saxometroFriday den 20 November 2015 kl. 06:10 af: Lise Møller Schilder

Netbutikken Saxo, der sælger bøger online har haft vokseværk. Det belønnes med en kåring, som de fleste boghandlere kun kan drømme om.

Der har været talt meget om hårde tider i den danske bogbranche, som bliver presset hårdt af både Amazon og store supermarkeder, der sælger billige bestsellere.

Det er dog ikke alle danske boghandlere, som er i knibe. Internetboghandlen Saxo har klaret sig så godt de seneste år, at den er kåret som Børsens Gazelle 2015. For at blive Gazelle, skal virksomheden have haft kontinuerlig vækst og fordoblet omsætning eller bruttoresultat over de seneste fire år.

Det har Saxo formået ved at vise kontinuerlig vækst og en fordobling af omsætningen de sidste fire år. Det skriver Saxo i en pressemeddelelse. 

Stolt af pris på presset bogmarked

- Vi står over for nogle meget spændende år, hvor digitalisering og nye forretningsmodeller stiller store krav til fornyelse og omstillingsevne i alle brancher - ikke mindst bogbranchen. Bogmarkedet er over de seneste år blevet gradvist mindre og er i den grad præget af hård konkurrence, siger stifter og administrerende direktør i Saxo, Jørgen Balle Olesen i en pressemeddelelse.

Han understreger derfor, at han netop på grund af vilkårene er ekstra stolt af prisen.

- Det er et dejligt skulderklap til både vores medarbejdere og vores samarbejdspartnere, forklarer han.

Siden 1995 har Børsen kåret væksteliten blandt danske virksomheder. I år kunne 1.449 virksomheder, leve op til vækstkriterierne blandt de over 300.000 danske virksomheder, som indgår i analysen.

Saxo er Danmarks første og største online boghandel med flere millioner titler. Oprindelig startede virksomheden som almindelig boghandel på Østerbro i 1961.

LÆS OGSÅ: Saxo lancerer nyt medlemskoncept
 Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD