Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Saxo lancerer nyt medlemskoncept

Saxo har tidligere omdannet Nørreport og Frederiksberg metrostationer til bogreoler for at vise danskerne, hvor let det er at få adgang til gode læseoplevelser.
Foto: Instagram #saxometroThursday den 5 February 2015 kl. 05:20 af: Freja Thorbech

Rabat, fri fragt og frit valg på alle hylder. Det er nogle af fordelene i et nyt medlemskoncept fra Saxo.

Nu forsøger Saxo sig med et nyt klubkoncept. 

Plusmedlemskab kalder online boghandleren det. Det fungerer som en form for moderne bogklub, hvor medlemmerne for 49 kroner om måneden frit kan vælge en bog på Saxos virtuelle hylder - også blandt nyheder og bestsellere. Derudover får man også rabatter og fri fragt til afhentningsbokse i hele landet, ligesom det giver mulighed for at deltage i eksklusive kultur- og litteraturarrangementer.

- Konceptet er skabt til alle, der læser meget, eller som vil læse mere – uanset format. Nu har vi en model til den moderne bogklubkunde, som ønsker et bredt sortiment til lave priser og fri fragt, men som ikke vil tvinges til at købe et vist antal bøger om året – eller skal spekulere på, om man nu også har fået afmeldt månedens bog, siger stifter af Saxo Jørgen Balle Olesen i en udtalelse.

Saxo startede som en fysisk butik i 1961. I 2001 blev boghandleren til en onlineforretning, men den oprindelige fysiske boghandel på Østerbrogade i København fungerer stadig som udleveringssted for varer, som er bestilt til afhentning, selvom den er juridisk adskilt fra onlineforretningen.

LÆS OGSÅ: Historien om en af Danmarks største onlinesucceserFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD