Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Boghandler forvandler metrostationer til virtuelle butikker

Foto: Instagram #saxometroMonday den 7 October 2013 kl. 14:30 af: Freja Thorbech

Danmarks største bogreoler kan i den kommende tid findes på to københavnske metrostationer. Med et par klik på telefonen kan passagerne købe de udstillede bøger online.

Der bliver nok at fordrive ventetiden med for københavnske metro-passagerer i den kommende tid.

Sammen med en række kendte forfattere, Post Danmark, Metroen, Google og Clear Channel har onlineboghandleren Saxo.com omdannet Nørreport og Frederiksberg metrostationer til to store bogreoler. Formålet er at vise danskerne, hvor let det er at få adgang til gode læseoplevelser. På de 100 meter lange og tre meter høje bogreoler, der består af tapet klæbet op på stationsvæggen, kan passagerene gå på opdagelse i mange forskellige titler og genrer. Finder de en bog, de vil have, kan de scanne en kode med deres telefon og få bogen leveret med det samme som e-bog eller i postkassen derhjemme.

Kulturminister støtter op om projektet

40 procent af danskerne læser aldrig eller sjældent skønlitteratur, og håbet er, at de store bogreoler kan vise, at bøger også findes i en digital form, der er til at få fat i via smartphones, tablets og computere. 

Kulturminister Marianne Jelved (R) støtter op om projektet.

- Det er vigtigt, at vi alle læser. Det at læse udvikler os som mennesker, men det styrker også fællesskabet, når vi kan dele læseoplevelsen med hinanden. Det ser vi i dag, hvor litteraturinteresserede mødes foran Danmarks største bogreol. Jeg støtter varmt op om alle initiativer, der får flere mennesker til at opleve glæden ved en god bog, siger hun i en udtalelse.

Bogreolerne kan opleves på de to metrostationer fra i dag og frem til den 31. december.

LÆS OGSÅ: Butiksevent sætter fokus på boligmangelFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD