Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Ny online bogtjeneste går i luften

Foto: MofiboWednesday den 3 July 2013 kl. 09:10 af: Freja Thorbech

En kendt iværksætter-millionærs nye online bogtjeneste, der er bogbranchen svar på Netflix, går i luften i dag.

Nu går Onfone-millionæren Morten Strunges e-bogtjeneste i luften.

Mofibo, som tjenesten hedder, vil fra onsdag tilbyde danske læseheste mulighed for at abonnere på 5.500 bogtitler, som de kan tage med på sommerferie på deres telefon eller iPad. 

Meningen er, at Mofibo som bogbranchens svar på Netflix eller Spotify vil tilbyde ubegrænset adgang til e-bøger, når brugerne har betalt et månedligt abonnement på 99 kroner. Ligesom Spotify og Netflix, er det på Mofibo også muligt at dele sin læseliste og bogreol samt lade sig inspirere af vennernes lister på Facebook.

Stor interesse

Mofibo har erklæret, at den nye tjeneste vil revolutionere bogverdenen, og flere tusinde danskere har da også allerede skrevet sig op til tjenesten, siden nyheden om Mofibo blev offentliggjort i slutningen af maj.

LÆS OGSÅ: Millionær vil udfordre bogbranchen

Det glæder stifteren.

- Vi præsenterer en brugervenlig tjeneste, der vil give anledning til at læse flere og bedre bøger – og som også gør det let for de yngste og de ældre at navigere rundt i boguniverset på iPad og iPhone, siger Morten Strunge.

Mofibos udvalg af bøger inkluderer både populære nyheder, bestsellere og klassikere for alle aldre, og tjenesten opdaterer løbende med flere hundrede nye titler hver måned. Der er både bøger fra populære forfattere som Leif Davidsen og Dan Brown på boghylderne, men det er ikke alle forfatteres seneste titler, der er tilgængelige.

LÆS OGSÅ: Ny online-tjeneste får millionkapitalFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD