Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Ny online-tjeneste får millionkapital

Foto: detailfolk.dkWednesday den 26 June 2013 kl. 11:42 af: Puk Holm Hansen

Den driftige iværksætter Morten Strunges nye online satsning, Mofibo, får nu tilført et milliontilskud i sin spæde opstart.

Den nye online-tjeneste som skal udfordre bogmarkedet, får nu et seriøst likviditetsmæssigt afsæt til den kommende satsning, og det vel at mærke før tjenesten overhovedet er lanceret. I dag oplyser Venture fonden SEED Capital, at de netop har investeret et millionbeløb i den helt nye e-bogstjeneste, Mofibo, med den unge iværksætter Morten Strunge i spidsen.

- Med SEED Capital om bord, er vi sikre på at komme flyvende fra start, samtidig med at vi fortsætter udviklingen af vores platforme. SEED Capital er en yderst kompetent investor, der forstår at udfordre ledelsen på de rigtige områder, siger Morten Strunge i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: Millionær vil udfordre bogbranchen

Den nye online tjeneste er en slags Netflix-tjeneste for bøger, med et fast abonnement kommer selskabets brugere til at få ubegrænset adgang til e-bøger. Konceptet er dansk – og selv om Mofibo endnu ikke er lanceret, er opmærksomheden omkring den nye bogtjeneste stor – nu også blandt landets investorer.

Ser potentiale i tjenesten

Den netop offentliggjorte million-investering kommer fra Venture Fonden SEED Capital, der på baggrund af det hastigt voksende e-bogsmarked, ser potentiale i Mofibo. Ifølge Mofibi nærmer markedsandelen for e-bøger sig 30% i USA, hvilket vidner om at e-bøger har et kæmpe uudnyttet potentiale på det danske marked. Det er et af SEED Capitals argumenter for investeringen i Mofibo.

- Mofibo opererer på et yderst interessant og hidtil uudnyttet marked. Der er endnu ingen etablerede spillere på det danske e-bogsmarked og vi er overbeviste om at Mofibo vil etablere sig som Danmarks førende e-bogsudbyder, siger Investment Manager hos SEED Capital, Jakob Ekkelund, i pressemeddelelsen.

LÆS OGSÅ: Netgigant vil sælge e-bøger og musik i Danmark

Bag Mofibo står iværksætter Morten Strunge, IT specialist Peter Lüth og direktør i kommunikationsbureauet Revolt, Morten Meisner, der tilsammen udgør et team inden for innovation, IT og markedsføring. Sammen ønsker de at gøre Mofibo til Danmarks førende e-bogstjeneste.

Mofibo skal efter planen lanceres nu til sommer.

LÆS OGSÅ: Sådan ruster Saxo.com sig til fremtidenFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD