Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Saxo går under jorden med stor julekampagne

Foto: pr-fotoTuesday den 2 December 2014 kl. 10:23 af: Steffen Moses

Bestil julegaven, mens du venter på metroen. Det er konceptet i den storstilede julekampagne, som Danmarks største online boghandel Saxo har lanceret i metroen under København.

Frem til jul kan rejsende med den københavnske metro bruge ventetiden til at få overstået juleindkøbet. For den online boghandel Saxo har plastret perronerne til med annoncer og qr-koder, som gør det hurtigt at impulskøbe bøger til nære og fjerne slægtninge.

- Hos Saxo vil vi gerne være dér, hvor læserne er. Det betyder, at vi udover at være på de digitale platforme også vil være tilstede i det fysiske rum, hvor læserne befinder sig. Derfor har vi flyttet boghandlen og læseoplevelsen ud i Metroen, hvor rigtig mange mennesker har deres daglige gang. Her kan man både blive mindet om den gode læseoplevelse, men man kan også rent praktisk købe sin næste bog, mens man er på farten, siger Jørgen Balle Olesen, direktør i Saxo, i en pressemeddelelse.

Ved at minde de juletravle passagerer om, at "køreturen med metroen kun varer få minutter, mens en god læseoplevelse kan vare hele livet," forsøger Saxo at booste julesalget.

- Vi lever i en tid, hvor passive oplevelser på tv og nettet generelt er stærke konkurrenter til litteraturen. Vi ønsker at sætte fokus på læseoplevelser, hvor vi fordybet og aktivt selv danner vores egne billeder af personer og handlinger, siger Jørgen Balle Olesen.

Ud over annoncerne på perronerne har Saxo købt sig ind i et metrotog, som er blevet fyldt med klistermærker med bøger. Toget kommer til at køre i hele 2015.

- Vi tror fuldt og fast på, at litteraturen kan noget, som ingen af de andre underholdningstilbud kan, og håber naturligvis, at mange flere vil stige på litteratur-toget, siger Jørgen Balle Olesen, ifølge pressemeddelelsen mens han smiler.

LÆS OGSÅ: Hver femte boghandel er lukketFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD