Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Mediehus køber dansk e-boghandel

Kommerciel direktør i Pubfront, Anders Breinholst, er glad for salget af Riidr.com til JP/Politikens Hus, der betyder, at Pubfront nu kan fokusere på kerneforretningen.
Foto: Riidr.comMonday den 3 November 2014 kl. 11:26 af: Freja Thorbech

Som et led i JP/Politikens Hus' satsning på e-bogsmarkedet har mediekoncernen opkøbt en dansk e-boghandel.

E-boghandlen Riidr.com er blevet solgt til JP/Politikens Hus.

Mediekoncernen vil med opkøbet styrke sin position på e-bogsmarkedet. 

- Riidrs teknologiske platform er unik, fordi den netop tager udgangspunkt i brugerne. Man kan nemt læse den samme e-bog på mange forskellige devices, og man kan ubesværet købe en e-bog, uanset om man bruger tablets, e-læsere som f.eks. Amazons Kindle eller andre devices. Med købet af Riidr.com styrker vi vores position på e-bogsmarkedet, som er et marked vi har høje forventninger til, siger Stig Kirk Ørskov, koncerndirektør i JP/Politikens Hus, i en udtalelse.

Vil fokusere på kerneforretningen

Størrelsen på handlen er ikke offentliggjort, men for virksomheden bag platformen, Pubfront, betyder salget, at man nu kan koncentrere sig fuldt om at udvikle software på tværs af landegrænser.

- Riidr.com har kunnet fremvise markant stigende årlige vækstrater og var blandt de første e-boghandler i Danmark. Vi får nu mulighed for at fokusere på kerneforretningen, nemlig udvikling af software inden for levering af digitalt indhold, siger Anders Breinholst, der er kommerciel direktør i Pubfront, der tidligere gik under navnet Riidr ApS.

Aftalen med JP/Politikens Hus indebærer, at Pubfront fremover skal stå for den tekniske del af Riidr.com, ligesom virksomheden i dag leverer softwaren bag den norske mediekoncern Schibsteds e-boghandel i Norge og Sverige. Pubfront vil nu forsøge at indtage det tyske marked.

Netboghandlen Riidr.com blev startet af en gruppe gode venner i 2010 og er blandt andet kendt for at have lanceret et særligt univers forbeholdt kvinder i sympati med hotellet Bella Sky, der måtte se sin særlige kvindeetage blive kendt diskriminerende og ulovlig i Landsretten. En sag, som vi tidligere har skrevet om her på detailfolk.dk.

LÆS OGSÅ: Ny diskriminationssag? E-boghandel lancerer kvindeuniversFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD