Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Arnold Busck øger top- og bundlinjen

Helle Busck Fensvig foran en buste af sin oldefar, Arnold Busck, som i 1986 grundlagde virksomheden af samme navn
Foto: Arnold BusckThursday den 1 October 2015 kl. 10:56 af: Søren Duran Duus

Den danske boghandlerkæde kan nu lune sig med flere penge takket være en øget omsætning trods hård konkurrence i bogbranchen.

Med et overskud på 4,2 millioner kroner efter skat i regnskabsåret 2014/2015 mod et overskud på 3,9 millioner kroner for regnskabsåret 2013/14 er der igen godt nyt for den danske boghandlerkæde Arnold Busck A/S.

Det viser torsdagens offentliggjorte forskudte årsregnskab.

Selskabets kapitalgrundlag udgjorde ved regnskabsårets udgang 42,1 millioner kroner mod 37,9 millioner kroner i regnskabsåret 2013/14.

Arnold Busck-kædens omsætning for regnskabsåret 2014/15 udgjorde 369,1 millioner kroner. Sammenlignes omsætningen med 2013/14 oplevede selskabet et mindre fald i aktivitetsniveauet primært relateret til selskabets forlagsaktiviteter.

- Dette hang sammen med, at forlaget solgte færre bøger til eksterne boghandler, samt at det direkte salg til andre kanaler var lavere end i regnskabsåret 2013/14, oplyser Arnold Busck A/S, der blev grundlagt af Arnold Busck i 1896 og blev et aktieselskab i 1969.

LÆS OGSÅ: Arnold Busck vender millionunderskud til plus

Hård konkurrence

- Jeg synes, vi igen i år kan være oprigtig stolte af vores indsats. Alle medarbejdere har bidraget til, at vi endnu engang har kunnet opnå så flot et resultat, siger administrerende direktør Helle Busck Fensvig.

- Vi har fortsat haft fokus rettet mod en række forhold, som har givet positive resultater i det netop afsluttede regnskabsår, og som også gerne skulle give mærkbare resultater i de kommende år, men vi har samtidig hermed kunnet arbejde målrettet med udviklingen af fremtidens boghandel.

Ifølge direktøren vil der i de kommende år fortsat være fokus på rentabilitet og konsolidering i branchen.

- Samlet forventes resultatet for 2015/16 i forhold til 2014/15 at udgøre et større positivt driftsresultat, der dog fortsat vil være påvirket af den generelle hårde konkurrence i bogbranchen og branchens strukturændringer, forklarer Helle Busck Fensvig.

Boghandlerkæden Arnold Busck består af 30 butikker over hele landet samt en internetboghandel.

LÆS OGSÅ: Arnold Busck-direktør runder 50 år Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD