Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Arnold Busck lancerer nyt koncept

Foto: detailfolk.dkTuesday den 21 April 2015 kl. 15:56 af: Freja Thorbech

Med et nyt byttekoncept håber Arnold Busck at kunne skabe et incitament for kædens loyale kunder til at besøge butikkerne.

Nu kan Arnold Buscks kunder bytte gamle bøger, der alligevel står derhjemme og samler støv, til en anden brugt bog - helt gratis.

Det nye koncept lanceres i forbindelse med Danmark læser-dagen den 23. april. Og selvom det kan virke mærkeligt at give bøger gratis væk, i stedet for at forsøge at tjene penge på dem, så tror adm. direktør Helle Busck Fensvig på, at det kan betale sig i sidste ende.

- Det kan virke som et usædvanligt tiltag for en detailhandler, der ellers gerne vil have kunderne til at købe mest muligt, men vi tror selvfølge på, at vi kan skabe et yderligere incitament for vores loyale kunder til at besøge vores butikker. Der skal nok ryge nogle ekstra bøger i indkøbskurven ind i mellem, hvis der ikke lige er en byttebog, der falder i smag, siger hun i en udtalelse.

Giver rabat på nye bøger

I forbindelse med lanceringen af konceptet den 23. april kan kunderne i alle Arnold Buscks 30 butikker aflevere en brugt bog og få 50 procent rabat på en ny bog i butikken efter eget valg. Herefter etableres der særlige 'byt en bog-reoler' i udvalgte butikker, hvor kunderne kan aflevere en brugt bog og gratis tage en anden brugt bog fra reolen med hjem.

- De fleste læsere har bøger stående hjemme på reolen, på loftet eller i kælderen, der blot samler støv - og det er synd. Med tiltaget håber vi at aktivere de mange gode bøger og få vores kunder til at dele deres læseoplevelser med andre, siger Helle Busck Fensvig.

Arnold Busck A/S er Danmarks største og ældste kapitalkæde af boghandlere. Arnold Busck A/S åbnede sin første boghandel i 1896 på Købmagergade i København. Siden da er det blevet til i alt 30 butikker fordelt på hovedstrøg og i butikscentre overalt i landet samt web-butikken arnoldbusck.dk.

LÆS OGSÅ: Dansk bogkæde satser på ny butik i tre etagerFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD