Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Wolt har åbnet sit første bud på et supermarked i Danmark

Wolt Market i finske Helsinki.
Foto: PRTuesday den 23 November 2021 kl. 09:53 af: Kristian Holgersen

Dagligvarer er en af de næste store satsninger hos den kendte leveringstjeneste Wolt, som nu har et fysisk supermarked på hånden.

Tirsdag morgen blev Aalborg den første by i landet, hvor leveringstjenesten Wolt åbnede et fast supermarked.

Men der er ikke tale om en normal butik, for man kan ikke bare komme ind fra gaden. I stedet fungerer det som opsamlingssted for Wolt-budene, som kan fylde taskerne med dagligvarer og derefter levere dem til kunderne.

Åbningen af supermarkedet er første skridt i en større satsning på dagligvarer. Inden årets udgang skulle der gerne være Wolt Markets i alle landets fire største byer, lyder meldingen fra Mikkel Freiesleben - General Manager for Wolt Market DK - i et opslag på LinkedIn. Gennem flere år stod han i spidsen for mere end 80 butikker i Aldi-kæden.

- Så mange mennesker har været inde over denne proces og hjulpet med at gøre vores vision om dagligvarer leveret lige til døren inden for en halv time til virkelighed, at det ingen mening ville have at nævne alle navnene her, skriver Mikkel Freiesleben.

- Vi kommer til at starte med cirka 2000 varenumre, og vi har alle de gængse varer, som man finder i et klassisk supermarked – lige fra frisk grønt til brød, fersk kød, frostvarer osv. uddyber Mikkel Freiesleben til mediet MigogAalborg.dk.

Et storcenter i lommen

Gennem de seneste år er de blå Wolt-bude blevet en fast del af gadebilledet i de største danske byer.

Normalt kører budene med takeaway-mad i deres firkantede rygsække, men Wolt har ambitioner om at blive en mere alsidig virksomhed.

Under sommerens EM i herrefodbold indledte Wolt eksempelvis et samarbejde med Sportmaster-kæden om at levere fodboldtrøjer, og i Aalborg er det muligt at få leveret sko fra mærket Errant ved hjælp af de blåklædte bude.

- Hos Wolt vil vi gerne være ”the mall in your pocket”, hvor idéen på sigt er, at Wolt kan levere stort set alt, der kan være i en Wolt-taske, inden for 30 minutter, siger Søren Meier, direktør for Wolt i Danmark.

- Under EM tidligere i år var det de rød-hvide landsholdstrøjer, der kunne shoppes gennem Wolt-appen, og nu kan du altså få dine nye sneakers leveret til døren – og det er kun begyndelsen, siger han.

LÆS OGSÅ: Wolt strækker åbningstiden: - Vi ser et uforløst potentialeFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD