Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Wolt strækker åbningstiden: - Vi ser et uforløst potentiale

Foto: PRThursday den 21 October 2021 kl. 06:00 af: Kristian Holgersen

Travlhed sent på aftenen har nu fået Wolt til at udvide tidsrummet, hvor kunderne kan få leveret dagligvarer og måltider hjem til døren.

Lige inden lukketid begynder der ofte at tikke en masse ordrer ind hos leveringstjenesten Wolt.

Derfor bliver åbningstiden nu udvidet med to timer i København fra søndag - torsdag, så kunderne kan få leveret eksempelvis måltider og dagligvarer indtil klokken slår midnat. Det skriver Wolt i en pressemeddelelse.

- Vi ser et uforløst potentiale og en oplagt mulighed for at tilbyde en endnu bedre service til vores brugere, siger Søren Meier Svendsen, direktør for Wolt i Danmark.

Samtidig bliver den maksimale leveringsafstand gjort 500-1000 meter længere i alle byer med Wolt-udbringning, så den rammer fem kilometer enkelte steder i landet.

- Vi forsøger hele tiden at optimere vores tjeneste og gøre det nemmere for danskerne at få adgang til en bred pallette af restauranter og butikker. Hvis der ikke tidligere var mulighed for at bestille mad til en hver smag, så er der det helt sikkert nu - takket være udvidelsen af distancen og åbningstiderne, siger Søren Meier Svendsen.

LÆS OGSÅ: Leverings-kæmpe åbner supermarked i DanmarkFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD