Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Coop tager første skridt mod grønnere levering

Monday den 15 March 2021 kl. 06:00 af: Redaktionen

I weekenden sendte Coop de første eldrevne varevogne ud på vejene. De skal være med til at nedbringe udledningen af CO2.

Der var fint besøg af transportminister Benny Engelbrecht (A), da Coop fredag gjorde klar til at sende eldrevne varevogne ud på gaderne for første gang.

De syv varevogne begyndte i weekenden at køre varer ud for dagligvarekoncernens netbutik, Coop.dk MAD, i København.

Senere på foråret kommer der yderligere 16 varevogne til, og på sigt er det planen at skifte hele flåden ud med eldrevne køretøjer, skriver Coop i en pressemeddelelse.

- Coop har sat sig som mål at være den mest ambitiøse dagligvarevirksomhed med hensyn til klimaet, siger koncerndirektør Jens Visholm.

- Vores mål er, at CO2 udledningen skal være reduceret med 75 procent i 2025 i forhold til 2018. I 2030 skal Coops drift være klimapositiv. Dette er et af mange midler til at nå disse mål, fortsætter han.

I dag leverer næsten 200 biler dagligvarer fra Coop.dk MAD hjem til kunderne. De kører enten fra den store terminalen i Vallensbæk eller fra en af de omkring 80 Kvickly og SuperBrugsen-butikker over hele landet.

Coop.dk MAD har det seneste år fordoblet antal af kunder og omsætning. I de første to måneder af 2021 har salget været cirka fire gange så stort som i de tilsvarende måneder sidste år.

LÆS OGSÅ: Top 10: Coop mister førsteplads på liste over mest bæredygtige brandsFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD