Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Coop rykker på forbrugernes trang til 'cheap luxury'

Foto: ColourboxCoop rykker på forbrugernes trang til 'cheap luxury'

Søren Sylvest er kaffeambassadør i Coop og international salgsdirektør for Coops kafferisteri i Kenya, African Coffee Roasters.

Wednesday den 3 March 2021 kl. 10:42 af: Kristian Holgersen

Interessen for kaffe er efterhånden så stor, at Coop regner med at samle tusindvis af kunder til en fællessmagning på nettet.

Engang var det udbredt at lave sjov med folk, der ikke bare ville have en kop kaffe med lidt mælk, men derimod bestilte en double shot latte macchiato to go, når de var på café.

Hvis den type vittigheder ikke er lige så udbredt længere, så er det måske fordi, at interessen for kaffe efterhånden er temmelig stor blandt forbrugerne.

I dagligvarekoncernen Coop, hvor man har bemærket efterspørgslen på god kaffe, forventer man at kunne samle 5.000 danskere til en fælles kaffesmagning i slutningen af marts.

- Vi ser en ny generation vokse op med større interesse for bedre kaffeoplevelser, siger Søren Sylvest. Han er international salgsdirektør for Coops kafferisteri i Kenya, African Coffee Roasters.

- Udbuddet af god kaffe vokser, og det er blevet langt mere tilgængeligt, både på cafeer, kaffebarer og nu også i supermarkederne. Det er cheap luxury, som de fleste kan forkæle sig selv med. Derfor er der også stor interesse for at lære mere om kaffe, siger Søren Sylvest.

Anledningen til af afholde en stor fællessmagning er introduktionen af Cirkel Kaffe Grand Cru, som ifølge en pressemeddelelse skulle være en væsentlig nyhed og bestå af særligt gode bønner.

For at være med i smagningen skal kunderne købe et særligt smagekit til 125 kroner i Kvickly eller Superbrugsen, som blandt andet består af kaffebønner og et såkaldt smagehjul med noter og aromaer.

LÆS OGSÅ: Succeskæde fornyer butikskoncept med en kaffeshopFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD