Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
Læs bloggen her

Coop får topchef med i bestyrelsen

Foto: detailfolk.dkCoop får topchef med i bestyrelsen
Pernille Wendel Mehl er nyt medlem i Coop Danmarks bestyrelse. Foto: PR.
Mandag den 1 marts 2021 kl. 11:49 af: Redaktionen

Med sin mangeårige erfaring inden for både markedsføring og dagligvarer skal topchef være med til at sikre væksten i Coop.

Dagligvarekoncernen Coop giver Pernille Wendel Mehl en plads i bestyrelsen.

Til daglig er Pernille Wendel Mehl administrerende direktør for Danske Lotteri Spil A/S - bedre kendt under det kortere navn Danske Spil - men tidligere i karrieren har hun også beskæftiget sig med både markedsføring og dagligvarer.

Fra 1997 til 2000 var hun produkt- og marketingchef i Schulstad Lantmännen, og senere blev hun marketingchef i Orkla Foods. Fra 2007 til 2014 var hun direktør i et af Danmarks største reklamebureauer, BBDO, og de sidste fire år var det som adm. direktør.

- Med Pernille i bestyrelsen får vi tilført dyb kompetence inden for marketing, forretningsudvikling, digital kommunikation og ledelse. Og samtidig en person med indgående kendskab til danske forbrugere. Jeg ser meget frem til samarbejdet i bestyrelsen, siger Lasse Bolander. Han er bestyrelsesformand i Coop Danmark.

Hovedpersonen selv ønsker at sætte sine kompetencer i spil for at hjælpe Coop med at klare den hårde konkurrence på dagligvaremarkedet.

- Jeg glæder mig til at kunne bidrage med mine erfaringer om at skabe vækst i et konkurrencepræget marked, hvor kundeoplevelsen i butikkerne og online er central i kampen om at få flere tilfredse og loyale kunder, siger Pernille Wendel Mehl.

Coop Danmark A/S driver kæderne SuperBrugsen, Kvickly, Dagli´Brugsen, Fakta, Coop 365 og Irma samt online-butikkerne Coop.dk Shopping og Coop.dk MAD.

LÆS OGSÅ: Coop henter HR-direktør med internationalt omdømmeFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD