Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Topchefen i Coop giver hovedkontoret et nyt navn

Monday den 8 February 2021 kl. 10:13 af: Kristian Holgersen

Forandringerne fortsætter i Coop, hvor topchefen har givet hovedkontoret et nyt navn. Det matcher koncernens strategi.

De gamle bogstaver er blevet pillet af skiltene ude foran Coops store, grå hovedsæde i Albertslund på Vestegnen.

Topchef Kræn Østergård Nielsen har nemlig valgt at droppe betegnelsen “hovedkontor” for i stedet at indføre navnet “servicekontor,” som går bedre i spænd med den vision, han har for dagligvarekoncernen.

Navneskiftet skal vise, at den administrative del af Coop er sat i verden for at gøre livet nemmere for butikker og kunder - ikke omvendt. Det forklarer Kræn Østergård Nielsen i en video på LinkedIn.

- Men hvad kan butikkerne så forvente sig af servicekontoret? Der kommer ikke til at ske en revolution fra den ene dag til den anden. Men over tid skal det blive mere og mere tydeligt, at alle på servicekontoret går den ekstra mil for alle kollegerne ude i butikkerne, som til daglig går den ekstra mil for vores kunder, siger Kræn Østergård Nielsen.

- Vi står stærkest, når alle 40.000 kolleger arbejder sammen om en fælles mission, nemlig at blive Danmarks mest kundeorienterede virksomhed, siger han.

Da Kræn Østergård Nielsen trådte til som adm. direktør for dagligvarekoncernen Coop, havde han den klare opfattelse, at topstyringen var gået for vidt. I stedet skulle de enkelte butikker mere på banen, og det første skridt i den proces var at skifte ud på en række topposter i dagligvarekoncernen. 

Siden har Kræn Østergård også præsenteret en ordning, som giver mere frihed til cheferne i den nye lavpriskæde, Coop 365.

SE VIDEOEN HER

LÆS OGSÅ: Kæmpe rokade i Coop: Få hele overblikketFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD