Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Wolt i nyt samarbejde: Vil være et storcenter i lommen på folk

Friday den 10 September 2021 kl. 11:49 af: Kristian Holgersen

Levering af sko på bare en halv time. Det kan kan tre iværksættere nu tilbyde de lokale kunder gennem et samarbejde med Wolt.

Normalt kører budene fra Wolt, som fylder godt op på cykelstierne i flere danske byer, rundt med hamburgere, pizzaer og andet take away-mad.

Men i Aalborg og omegn kan der også være sneakers - fodtøj og altså ikke chokolade - at finde i de firkantede rygsække. Det sikrer en aftale mellem Wolt og iværksætterne bag mærket Errant.

På en halv time kan kunderne få leveret sneakers fra det nye brand, som kom på markedet sidste år.

- Vi tænker vores sneakerbutik anderledes end de fleste, og derfor er det også superspændende at sælge vores sko via Wolt-appen, siger Christian Fuglsang. Han er adm. direktør i Errant.

- Det er jo et tilbud om at få leveret et par sneakers – eller to, hvis du er i tvivl om størrelsen – 30 minutter efter, at du har købt dem. Her skiller vi os ud fra de klassiske webshops, hvor levering typisk tager et par dage, siger Christian Fuglsang.

Et shoppingcenter i lommen

Hos Wolt er samarbejdet et led i en strategi, der handler om at tilbyde mere end udbringning af mad, forklarer direktøren for den danske afdeling.

- Hos Wolt vil vi gerne være ”the mall in your pocket”, hvor idéen på sigt er, at Wolt kan levere stort set alt, der kan være i en Wolt-taske, inden for 30 minutter, siger Søren Meier.

- Under EM tidligere i år var det de rød-hvide landsholdstrøjer, der kunne shoppes gennem Wolt-appen, og nu kan du altså få dine nye sneakers leveret til døren – og det er kun begyndelsen, siger han.

LÆS OGSÅ: Wolt starter usædvanligt EM-samarbejde med dansk butikskædeFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD