Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Wolt starter usædvanligt EM-samarbejde med dansk butikskæde

Friday den 11 June 2021 kl. 11:18 af: Kristian Holgersen

For at være lige der, hvor kunderne har brug for dem, har dansk sportskæde indgået et samarbejde med Wolt under EM i fodbold.

Normalt kører budene fra Wolt rundt med mad i deres firkantede rygsække, men under EM-slutrunden i herrefodbold kan sushi og pizza blive skiftet ud med landsholdstrøjer.

Gennem et samarbejde med butikskæden Sportmaster begynder Wolt nemlig at levere de røde-hvide trøjer og en række andre beslægtede produkter lige til døren på omkring 30 minutter.

- Det er vores ambition at have den allerbedste kundeservice og at være lige der, hvor kunderne har brug for os, siger Sarah Chu Twisselman, der er marketingansvarlig hos Sportmaster.

- Med kombinationen af Sportmasters store udvalg og Wolts hurtige, lokale service – kommer vi endnu et skridt tættere på at give kunderne, lige hvad de har behov for, lige når de har behovet, siger Sarah Chu Twisselman.

Som var det aftensmad

Brugere af Wolt-appen kan bestille landsholdstøj på præcis samme måde, som hvis de er på jagt efter aftensmad. Men tilbuddet gælder kun udvalgte steder i landet.

- Danskerne tager den nye indkøbskultur til sig, som resten af verden gør i øvrigt, siger Jakob Bollerup. Han er Retail Business Manager hos Wolt.

- Vores tilbud om hurtig levering er jo udtryk for en bekvemmelighed, der gør en forskel i hverdagen. Vi tilbyder, at du kan få varer bragt ud på omkring en halv time, og det glæder os, at vi også kan hjælpe fodbolddanmark med at blive festklædt i en landsholdstrøje, siger han.

Tøjet kan bestilles i København, Lyngby, Roskilde, Odense, Kolding, Horsens, Esbjerg, Aarhus, Randers og Aalborg.

LÆS OGSÅ: Leverings-kæmpe åbner supermarked i DanmarkFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD