Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Lille supermarkedskæde vokser med hjælp fra stor Salling-donation

Tuesday den 20 April 2021 kl. 06:00 af: Redaktionen

Snart når en supermarkedskæde med overskudsvarer op på at have syv butikker. En stor donation fra Salling Fondene har været afgørende.

Supermarkedskæden WeFood, som bliver drevet af Folkekirkens Nødhjælp, åbner snart den syvende butik på landsplan.

Når butikken efter planen åbner til juli i Aalborg, får kunderne mulighed for at finde et bredt udvalg af overskudsvarer på hylderne - lige fra fødevarer til tekstil.

- Det har længe været et stort ønske at få en Wefood-butik med både overskudsvarer og genbrug til Nordjylland. Vi oplever en kæmpe interesse både fra vores mange frivillige, lokalmiljøet og kommunen, som også har bæredygtighed og verdensmål på dagsordenen, siger Birgitte Qvist-Sørensen, generalsekretær i Folkekirkens Nødhjælp.

Ekspansion sker med økonomisk hjælp fra Salling Fondene, som i 2019 donerede 3,41 millioner kroner til formålet. Den store sum har allerede ført til butiksåbninger i København, Aarhus og Vejle, mens endnu en butik er på tegnebrættet inden længe.

- Vi kan ikke nedbringe vores madspild uden gode samarbejdspartnere. Derfor er vi glade for, at vi kan bidrage til, at endnu en Wefood-butik nu kan slå dørene op i Aalborg, som gør en reel forskel for både miljø og klima, siger Karin Salling fra Salling Fondene.

I 2020 solgte Wefood-butikkerne samlet 360 tons varer og havde en omsætning på 8,4 millioner. Det er det bedste resultat nogensinde.

LÆS OGSÅ: Salling Group vil bruge halvanden milliard på nye butikkerFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD