Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
Læs bloggen her

Folkekirkens Nødhjælp åbner nyt supermarked

Weefood-butikken i Aarhus. Foto: Melissa Ørnsted
Torsdag den 10 december 2020 kl. 06:00 af: Redaktionen

I dag åbner Folkekirkens Nødhjælp et supermarked, der bygger videre på konceptet fra Wefood. - Vi spiller ind i en international trend.

I Vejle åbner Folkekirkens Nødhjælp endnu en butik under Wefood-navnet.

Butikken bliver dog ikke fuldstændig som de andre. Hvor den resterende del af kæden primært sælger fødevarer, som almindelige supermarkeder kasserer, kommer Wefood Vejle også til at have tekstiler på hylderne. Både nyt og brugt.

- Vi er utroligt stolte over at kunne åbne Danmarks første supermarked med et bredt udsnit fødevarer, genbrug, tøj og sko, der fremmer en mere bæredygtig levevis hos danskerne, siger Birgitte Qvist-Sørensen. Hun er generalsekretær i Folkekirkens Nødhjælp.

- Vi spiller ind i en international trend, hvor butikker, supermarkeder og indkøbscentre med overskudsvarer og genbrug skyder op og tiltrækker forbrugere, der ønsker en bæredygtig livsform, siger hun.

Wefood Vejle er støttet af Salling Fondene og får blandet andet varer fra føtex, nemlig.com, Mikkeller og Dr. Oetker. Butikken er drevet af frivillige, og overskuddet går til at bekæmpe sult og sikre bedre vilkår for verdens fattigste.

Folkekirkens Nødhjælp åbnede i 1972 Danmarks første genbrugsbutik, og i dag driver organisationen flere end 100 butikker rundt om i landet.

I 2016, fire årtier senere, kom Wefood-konceptet til, hvor formålet er at mindske madspild ved at sælge overskudsvarer til nedsat, så de ikke ender på bunden af skraldespanden.

LÆS OGSÅ: Coop åbner ny netbutik: Oplever stor interesse fra producenterFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD