Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Salling Group vil bruge halvanden milliard på nye butikker

Foto: detailfolk.dkWednesday den 17 March 2021 kl. 06:00 af: Kristian Holgersen

Det store opkøb af 300 butikker i Polen er endelig blevet godkendt af myndighederne, så nu venter et større arbejde for Salling Group.

I juni sidste år blev Salling Group enige med den britiske detailkoncern Tesco om at overtage 300 butikker på det polske marked til en pris på omkring halvanden milliard kroner.

Godt ni måneder senere er handlen endelig faldet helt på plads. De polske myndigheder har vendt tommelfingeren op, mens Salling Group har fået overdraget nøglerne.

Polen er det største vækstmarked for Salling Group, som på forhånd havde omkring 400 Netto-butikker i landet. Det tal stiger nu til mere end 700.

- Jeg er særdeles tilfreds med, at opkøbet nu er en realitet, idet vi konsoliderer Nettos tilstedeværelse i et voksende marked og leverer på vores koncernstrategi. Med overtagelsen af Tesco Polen fordobler vi vores forretning i Polen og bliver en betydelig aktør på et af Europas største markeder, siger Per Bank, administrerende direktør i Salling Group.

Salling Group regner med at bruge yderligere halvanden milliard på at konvertere de gamle Tesco-butikker til Netto-butikker.

Netto Polen åbnede i 1995 sin første polske butik i Szczecin og har i dag godt 5000 medarbejdere i landet.

Sammenlagt beskæftiger Salling Group inden opkøbet mere end 53.000 medarbejdere i Tyskland, Danmark og Polen og driver over 1.400 butikker, som dækker blandt andet discountbutikker, supermarkeder, hypermarkeder og stormagasiner samt en stærk online-forretning i Danmark.

LÆS OGSÅ: Netto lukker satsning på nethandel efter kort tidFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD