Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Første grønne Netto-butik er klar til indvielse

 Den grønne Netto

- Butikken bliver DGNB Guld-certificeret

- Størstedelen af butikken er konstrueret i træ i stedet for beton for at minimere klimapåvirkningen

- Det grønne Sedum-tag bidrager til varmelagring og nedkøling i butikken, mens solceller og et nyt energianlæg gør butikken delvist selvforsynende

- Store vinduespartier sikrer dagslys i butikken

- Mulighed for opladning af el-biler

Tuesday den 15 December 2020 kl. 06:00 af: Redaktionen

Snart åbner den første grønne Netto-butik, som er delvist selvforsynende med energi. Topchefen håber på at kunne inspirere andre.

Efter seks måneders byggeri står en særlig Netto-butik ved Bygholm Bakker i det vestlige Horsens nu klar til at tage imod de første kunder.

Butikken er opført med særlig fokus på bæredygtighed og er delvist selvforsynende med med solceller på taget og hjælp fra et særligt energianlæg, skriver Netto i en pressemeddelelse.

- Jeg håber, at de lokale i Horsens synes om vores nye, Grønne Netto. Vi er stolte af resultatet, for vi er bevidste om det særlige ansvar, vi har over for både klimaet og samfundet omkring os, og vi tror på, at den her måde at opføre butikker på kommer begge dele til gode, siger Michael Løve, direktør i Netto.

- Vi har brugt mange ressourcer på at udtænke denne butik, og forhåbentlig kan det inspirere til, hvordan nye dagligvarebutikker kan designes mere klimavenligt i Danmark, siger topchefen.

Det er C.F. Møller Architects, der har slået stregerne til byggeriet i Bygholm Bakker. Første åbningsdag er 17. december.

LÆS OGSÅ: Fratrådt landedirektør i Netto har fået ny topstillingFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD