Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Ung iværksætter fejrede e-handelspris hjemme hos forældrene

Camille Brinch, stifter af Camille Brinch Jewellery.
Monday den 16 November 2020 kl. 11:49 af: Kristian Holgersen

Som modtager af prisen Årets Nye E-handelsvirksomhed kommer iværksætter i selskab med succeser som Apopro og Too Good to Go.

Da Camille Brinch Jewellery torsdag modtog prisen som Årets Nye E-handelsvirksomhed, var det endnu et bevis på, hvor hurtigt det er gået for den unge virksomhed.

Hvad der startede som et smykkekursus og et lille projekt i forældrenes skur i Egå har på ganske få år udviklet sig til lidt af en succeshistorie.

- Efter det første år i 2017 havde jeg omsat for over 1,2 millioner kroner. I 2018 var det 5,6 millioner, og i 2019 blev det 14,5 millioner, siger Camille Brinch i en pressemeddelelse.

Tidligt i processen rejste broderen Daniel Brinch hjem til Danmark fra USA for at hjælpe med forretningen - og han er stadig med på holdet. I dag har den familiedrevne virksomhed eget værksted, 10 kollegaer, 65.000 følgere på Instagram og en årlig omsætning på 20 millioner kroner.

Fejrede pris hos forældrene

Med prisen som Årets Nye E-handelsvirksomhed, som blev uddelt ved årets E-handelspriser, går Camille Brinch Jewellery i samme fodspor som de velkendte virksomheder Apopro og Too God to Go.

Ifølge juryen har Camille Brinch Jewellery blandt andet formået at skabe en enestående personalisering af købsoplevelsen. Det føles næsten som om, man står ansigt til ansigt med Camille selv, og det løfter den digitale oplevelse markant.

- Det er slet ikke til at forstå, lød den umiddelbare reaktionen fra Camille Brinch.

- Lige nu sidder vi alle 10 ansatte ude i mine forældres hus og fejrer prisen. Jeg står med glædestårer i øjnene og kigger ud på skuret i baghaven, hvor det hele startede. At have vundet den her pris er ikke noget, jeg nogensinde har turde drømme om, og ikke noget jeg nogensinde har kunne klare uden min storebror og det sejeste team - det er jeg enormt taknemmelig for, sagde hun.

LÆS OGSÅ: E-handelsprisen: Se landets bedste netbutik og alle de andre vindereFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD