Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Trods milliontab: Hifi-mærke åbner sin første flagskibsbutik

Wednesday den 22 August 2018 kl. 11:06 af: Kristian Holgersen

 

En dansk konkurrent til B&O åbner sin første flagskibsbutik. Alt imens fortsætter virksomheden med at tabe millioner.

Efter planen åbner Libratone sin første flagskibsbutik til oktober. Den kommer til at ligge på Strøget i København, skriver højttalervirksomheden i en pressemeddelelse.

- Vi er meget stolte af vores danske rødder, og vi har længe haft et ønske om at åbne en butik i København, men vi har manglet den helt rigtige placering. Den har vi nu, siger Jamie Robertson, CCO i Libratone.

Designbureauet Borg Brückner står for indretningen af den 65m2 store butik, hvor egetræ og beton kommer til at dominere. Bagerst er der fundet plads til et lydstudie, så kunderne kan afprøve varerne med egne ører.

- Indretningen af butikken vil afspejle vores DNA og Libratones nye visuelle vej. Butikken skal vise essensen af vores værdier. Værdier, som vi mener, er klassisk danske, såsom dristighed, kreativitet og det at skille sig ud fra mængden, siger Jamie Robertson.

Milliontab er efter planen

Libratone blev grundlagt i København for snart ti år siden. Men siden selskabet blev opkøbt af et kinesisk konsortium i 2014, er millionerne begyndt at fosse ud af pengekassen.

Ifølge Børsen løber det samlede tab op i 475 millioner kroner. Senest kunne Libratone præsentere et minus på 127 millioner for 2017.

Men udviklingen får ikke produktdirektør Uffe Kjems Hansen til at ligge søvnløs om natten. For det koster penge at skabe et stort brand.

- Vi følger planen, vi har lagt. Vi er i gang med at skabe en position og et brand i markedet, og før det sker, tænker vi ikke på overskud. Det er helt afstemt med vores ejere, at vi investerer kraftigt i disse år, sagde han til Børsen i juli.

Libratones sortiment består hovedsageligt af trådløse højttalere og hovedtelefoner.

LÆS OGSÅ: Hi-Fi Klubben i nyt samarbejde med dansk design-ikonFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD