Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Comeback: Hi-Fi Klubben øger overskuddet

Foto: Hi-Fi KlubbenWednesday den 13 September 2017 kl. 09:55 af: Kristian Holgersen

Efter et markant dyk i overskuddet har Hi-Fi Klubben formået at vende udviklingen. Men kædens danske butikker går tilbage.

For 30 år siden havde de fleste et ordentligt musikanlæg stående med pladespiller, forstærker og to gedigne højtalere. Sådan er det ikke helt længere - men det er stadig muligt at tjene millioner på hi-fi-udstyr.

Det er Hi-Fi Klubben et bevis på. I det seneste årsregnskab fra Audionord International A/S, som er selskabet bag kæden, lyder overskuddet på 36 mio. kroner for 2016/17.

Resultatet er en fremgang i forhold til sidste år, hvor overskuddet gik tilbage med 20 mio. kroner og landede på 29 mio. kroner. Dengang var årsagen fald i den norske krone og en stærkere amerikansk dollarkurs.

Årets omsætning på godt 1,135 mia. kroner er også en lille forbedring i forhold til 1,096 mia i 2015/16.

Hi-Fi Klubben har butikker i Skandinavien, Holland og Tyskland. Ser vi udelukkende på de danske butikker, så tegner der sig et lidt andet billede. Her går både bruttofortjenesten (59 mio. kroner) og overskuddet (12,4 mio.) en smule tilbage. Sidstnævnte med et fald på to mio. kroner.

Forventer fortsat fremgang

I ledelsesberetningen kalder koncernen regnskabet for tilfredsstillende - og den gode udvikling skulle gerne fortsætte gennem 2017/18.

- Vi forventer positiv vækst i såvel vores etablerede markeder i Danmark, Sverige og Norge, som i vores nyere markeder i Holland og Tyskland. Vi har begrundet store forventninger til at sælge kvalitetslyd og billedprodukter til konkurrencedygtige priser i alle landene.

- På den baggrund forventes et resultat i 2017/18, der som minimum er på niveau med 2016/17, skriver Hi-Fi Klubben i årsrapporten.

Hi-Fi Klubben er ejet af rigmanden Peter Lyngdorf og har 104 butikker fordelt på Danmark, Norge, Sverige, Holland og Tyskland. Antallet af danske butikker er 30 stykker.

LÆS OGSÅ: Hi-Fi Klubben tager kampen op med giganter i nyt landFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD