Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Elgiganten klar med ny kæmpebutik

Monday den 21 August 2017 kl. 10:12 af: Lise Møller Schilder

Der er plads til kæmpebutikker i de større byer. Det beviser Elgiganten med åbningen af sin nye butik i hjertet af København.

Elgiganten slår på fredag dørene op til en 2-etagers stor butik i Frederiksberg Centret. Det skriver Elgiganten i en pressemeddelelse.

- Jeg tør godt love, at det er blevet Frederiksbergs suverænt flotteste elektronikbutik. Vi har taget alle de bedste erfaringer med fra vores nye flagskibsbutik på Strøget og overført dem til Frederiksberg, siger den administrerende direktør, Peder Stedal, og fortsætter:

- Alt det nyeste og bedste inden for elektronikken og hvidevarernes verden har vi samlet på 2 etager i Frederiksberg Centret, naturligvis stadigvæk med vores velkendte lave priser, 

Butikken er over 700 kvadratmeter, og den er indrettet, så kunderne kan købe alle former for elektronik. Det gælder blandt andet smartphones, fladskærme, vaskemaskiner, et nyt køkken eller en ny elektrisk tandbørste. Og så vil der være en Apple-afdeling, oplyser Elgiganten.

LÆS OGSÅ: Telia og Elgiganten slår pjalterne sammenFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD