Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Elgiganten og Power tager overpris for forsikringer

Foto: PressefotoMonday den 7 November 2016 kl. 10:48 - Kilde: Søndagsavisen

Det er langt dyrere at forsikre sin elektronik hos Elgiganten og Power end hos et forsikringsselskab.

Der kan være over 1000 kroners forskel på den forsikring, man køber i butikkerne, når telefonen skal forsikres. Det viser et pristjek, som Findforsikring.dk har foretaget for Søndagsavisen.

Vælger man eksempelvis at forsikre sin nye Iphone 6 mod uheld i et år gennem Elgiganten, skal man af med 1399 kroner. Til gengæld tager Wupti 300 kroner for samme ydelse.

Prisforskellen er udtryk for, at kunderne ofte køber tillægsforsikringer som et impuskøb og derfor ikke undersøger markedet, forklarer Kasper Kjems, der er markedsføringsmanager hos Findforsikring.dk.

Han anbefaler, at man i stedet forsikrer sig via et forsikringsselskab, hvor en forsikring, som dækker alt den elektronik, man måtte eje, i gennemsnit koster 565 kroner om året.

Søndagsavisen har set på tre forsikringer til henholdsvis en Iphone 6, et Samsung tv og en Lenovo bærbar. Samlet set, er det Power, som tager flest penge for at forsikre disse tre varer. Det koster nemlig 2422,75 kroner. Ifølge avisen, er forsikringerne er dog ikke altid helt sammenlignelige, da elektronikforsikringen ofte har en højere selvrisiko.

LÆS OGSÅ: Dansk Erhverv går i rette med kritik af tillægsforsikringer

Læs hele artiklen på Søndagsavisen


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD