Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Hi-Fi Klubben i nyt samarbejde med dansk design-ikon

Billedet er fra B&O's Instagramprofil.
Tuesday den 31 October 2017 kl. 10:24 af: Lise Møller Schilder

Begge virksomheder er kendt for at levere god lyd. Nu går de sammen, hvilket betyder at Hi-Fi Klubben skal sælge det danske designklenodie.

Nu kan kunderne i Hi-Fi Klubben købe B&O Plays produkter i Hi-Fi Klubbens i alt 104 butikker rundt om i Europa. Det skriver Hi-Fi Klubben i en pressemeddelelse. 

- Det er ikke hver dag, at to stærke brands i dansk detailhandel finder sammen. Men i det her tilfælde er den fælles kærlighed og passion så stor, at det er et perfekt match. I Hi-Fi Klubben er vi altid på udkig efter brands, der kan hjælpe os med at udleve vores mission om at bevæge mennesker gennem musik. Og når produkterne ikke kun leverer sublim lyd, men samtidig også ser så fede ud og er så lækkert lavet, som tilfældet er med B&O PLAY, er det svært ikke at være en lille smule forelsket, siger administrerende direktør i Hi-Fi Klubben Christoffer Arensbach, i pressemeddelelsen.

Nyt samarbejde styrker tilstedeværelse

Også salgschef i B&O PLAY med ansvar for Norden og Østeuropa, Peter Panduro Lundbergh, ser stort potentiale for samarbejdet.

- Hi-Fi Klubben er kendt og respekteret for sin passion for god lyd og har sat en ære i at sikre sine kunder den rette rådgivning, og det er helt i tråd med B&O PLAYs værdier. Med det nye samarbejde styrker vi vores tilstedeværelse i resten af Europa, hvor vi ser gode muligheder for at øge både kendskabet til brandet og salget af produkter, og samtidig står både Hi-Fi Klubben og B&O PLAY stærkt i især den yngre målgruppe. Så vi ser store perspektiver for samarbejdet, siger Peter Panduro Lundbergh.

Hi-Fi Klubben blev grundlagt i 1980 som et postordre firma med showrooms i stedet for butikker. Konceptet blev hurtigt kendt som et af de første til at gå udenom distributørleddet og handle direkte med producenterne, noget man fortsat gør i dag. 

Kæden er ejet af grundlæggeren, Peter Lyngdorf, og har i dag 104 fysiske butikker fordelt i Danmark, Norge, Sverige, Holland og Tyskland. Hi-Fi Klubben kommer til at sælge B&O PLAY i alle sine markeder og både online og i butikkerne.

LÆS OGSÅ: B&O vil sælge ud af sine butikker Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD